Aroma market u novom i modernijem ambijentu u naselju Boreti u Budvi –ZA SVE KUPCE DANAS I SJUTRA POKLONI

Kupci kao i do sada mogu naći veliki izbor artikala poznatih domaćih i stranih proizvođača, a samo u ovim marketima mogu se kupiti kvalitetni italijanski proizvodi brenda „Conad“ kao i domaća robna marka „Montella“

12097 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Aroma marketi
Foto: Aroma marketi

Od danas, mještani Boreti i okolnih naselja u Budvi imaju priliku da uživaju u kupovini u dobro poznatom AROMA marketu, i to u novom i modernijem ambijentu.

Renovirani market učiniće kupovinu još ugodnijom i prijatnijom, a potrošače danas i sjutra očekuju brojni pokloni. Kupci kao i do sada u AROMI mogu naći veliki izbor artikala poznatih domaćih i stranih proizvođača, a samo u ovim marketima mogu se kupiti kvalitetni italijanski proizvodi brenda „Conad“ kao i domaća robna marka „Montella“.

POKLONI ZA KUPCE

Danas i sjutra SVE KUPCE koji obave kupovinu očekuju pokloni. Pored poklona za sve kupce, danas će prvih pet potrošača, čiji račun bude 30 eura ili više, dobiti AROMA poklon korpu. Sjutra, 9. marta za prvih pet kupaca, čiji račun bude 50 eura ili više, obezbijeđeni su poklon vaučeri. I u srijedu, 10. marta će se dijeliti vrijedni pokloni pa će tako prvih 100 kupaca čiji je iznos računa 10 eura ili više dobiti AROMA termo torbe za piće.

SVJEŽE MESO, HLJEBOVI I PECIVA, GOTOVA JELA

U AROMI se sa posebnom pažnjom biraju artikli iz kategorije svježih proizvoda kao što su meso, hljeb, peciva, voće i povrće. Kako bi kupcima uvijek bili dostupni svježi hljebovi, peciva i kolači svakodnevno se pripremaju u pekari koja se nalazi u okviru samog marketa.

Za dobar ručak važno je odabrati i komad kvalitetnog mesa, pa je mesara snabdjevena sa velikim izborom svježeg mesa i mesnih prerađevina. U sastavu marketa se nalazi AROMINA kuhinja u kojoj će svakog radnog dana pripremaju gotova jela, salate, pečeno mesa i riba, kako bi kupci uštedjeli vrijeme za kuvanje i spravljanje obroka.

Vrata AROMA marketa u naselju Boreti biće otvorena svakog radnog dana od 7 h do 20 h.

Dobro došli!