Nikšić: Cvijeće za 350 dama

"U Nikšiću smo obradovali dame zaposlene u Centru za socijalni rad, volonterke Crne Gore i članice udruženja Defendologija.Takođe smo obradovali sugrađanke na trgovima kako u Nikšiću, tako i u drugim opštinama poštujući sve epidemiološke mjere. Željeli smo da na ovaj način svim damama uljepšamo dan i bar na trenutak skrenemo misli sa teškog vremena u kome se nalazimo"

2820 pregleda 1 komentar(a)
Akcija „Pokloni cvijet“, Foto: NVO Izvor života
Akcija „Pokloni cvijet“, Foto: NVO Izvor života

Nevladina organizacija „Izvor života“ damama iz Nikšića, Podgorice, Bara i Cetinja poklonila je cvijet za Dan žena, u sklopu istoimene akcije koju godinama organizuju

„Obradovali smo ukupno 350 dama. U Nikšiću smo obradovali dame zaposlene u Centru za socijalni rad, volonterke Crne Gore i članice udruženja Defendologija.Takođe smo obradovali sugrađanke na trgovima kako u Nikšiću, tako i u drugim opštinama poštujući sve epidemiološke mjere. Željeli smo da na ovaj način svim damama uljepšamo dan i bar na trenutak skrenemo misli sa teškog vremena u kome se nalazimo“, poručili su iz te NVO.

Akcija „Pokloni cvijet“ realizovana je zahvaljujući kompaniji „Blumen Mont DOO“ iz Podgorice i porodicama Pejović iz Bara i Muratović iz Nikšića koje žive u Njemačkoj.

Bonus video: