Lepetani: Izgorela kamp kućica i dio građe na gradilištu

Kako je „Vijestima“ rečeno u Službi zaštite i spašavanja Opštine Tivat, na intervenciju je izašlo 10 vatrogasaca sa ukupno pet vozila, kao i novoimenovani komandir SZS Tivat Milorad Giljača

7054 pregleda 1 komentar(a)
Foto: SZS Tivat
Foto: SZS Tivat

U požaru koji je nešto prije 10 sati izbio na jednom objektu u izgradnji u mjestu Luka blizu Lepetana u Tivtu, pričinjena je manja materijalna šteta ali na sreću, nije bio povrijeđenih.

Kako je „Vijestima“ rečeno u Službi zaštite i spašavanja Opštine Tivat, na intervenciju je izašlo 10 vatrogasaca sa ukupno pet vozila, kao i novoimenovani komandir SZS Tivat Milorad Giljača.

Oni su, uprkos otežavajućim okolnostima, uskom i strmom prilaznom putu, velikoj blizini ostalih objekata i parkiranim automobilima koji su im ometali prilaz požarištu, uspjeli da požar stane pod kontrolu za manje od 20 minuta i spriječe da se vatra prenese na okolne objekte.

Sa lica mjesta
Sa lica mjestafoto: SZS Tivat

U požaru je potpuno izgorela kamp prikolica koja se nalazila u objektu u izgradnji u kome je buknula vatra, ali radnik koji je u njoj boravio nije povrijeđen.

Stradao je i dio drvene građe na gradilištu, a pretpostavlja se da je vatru svojom neopreznošću izazvao sam radnik koji je ovdje obavljao varilačke poslove. Na licu mjesta bili su prisutni i pripadnici policije, Komunalna policija i radnici Elektrodistribucij

Bonus video: