MEMORANDUM glavnog grada i fondacije

Za borbu protiv neplodnosti 10.000 eura

Iz Sekretarijata poručili da se mora uložiti dodatni napor da sve žene budu osnažene i podržane u ostvarivanju svojih ciljeva i neosuđivane zbog svojih izbora

4588 pregleda 0 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Sekretar za socijalno staranje Glavnog grada Ivan Terzić i predsjednica Fondacije „I ja imam pravo da budem mama” Žana Mihaljević potpisali su danas Memorandum o saradnji kojom se pruža dodatna podrška u borbi protiv neplodnosti parovima iz Podgorice kojima je neophodna medicinski potpomognuta oplodnja.

Sekretarijat će, kako je saopšteno iz Sekretarijata, pomoći Fondaciji iznosom od 10.000 eura, dok će Fondacija, u skladu sa Pravilnikom, odrediti kojim parovima je podrška najpotrebnija.

"S obzirom na to da je danas 8. mart, ovo je prilika da, uz čestitke svim ženama, a posebno onima koje se bore da se ostvare kao majke, poručimo da u Glavnom gradu imaju saveznika i da pokažemo da je naša podrška konkretna i kontinuirana. Sekretarijat s posebnim senzibilitetom pristupa zahtjevima žena koje se obraćaju za pomoć, imajući u vidu da kao društvo moramo da uložimo dodatni napor da sve žene budu osnažene i podržane u ostvarivanju svojih ciljeva i neosuđivane zbog svojih izbora", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas