Pružimo podršku zdravstvenim radnicima - Vrijedna donacija bolnici za plućne bolesti u Brezoviku

Svjesni trenutne situacije, koja nažalost svakodnevno eskalira, Meridianbet je obezbijedio kiseoničke manometre bolnici za plućne bolesti u Brezoviku, koja je 50% Covid centar

24467 pregleda 135 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Sportska kladionica Meridian darivala je manometre za centralni dovod kiseonika bolnici za plućne bolesti “DR Jovan Bulajić” u Brezoviku.

Značajnom donacijom koja je uručena u Brezoviku, stvorila se mogućnost najboljeg davanja terapijskog kiseonika u bolničkim uslovima.

Svjesni trenutne situacije, koja nažalost svakodnevno eskalira, Meridianbet je obezbijedio kiseoničke manometre bolnici za plućne bolesti u Brezoviku, koja je 50% Covid centar.

Na vrijednoj i, posebno u ovom trenutku, značajnoj donaciji zahvalili su se direktor bolnice Peđa Pejović i glavna sestra Slađana Soldo.

Kiseonički manometri obezbjeđuju izuzetno dobru administraciju kiseonika, preko kiseoničkih boca I na taj način olakšavaju svaki protokol liječenja I oporavak pacijenata.

Socijalno odgovorna kompanija, Meridianbet ovom, izuzetno značajnom donacijom u ovom trenutku, želi da bude maksimalna podrška zdravstvenim radnicima i svojim građanima.

U proteklom periodu, lider u proizvodnji igara na sreću darivao je pakete potrebnih prehrambenih namjernica tek otvorenoj Narodnoj kuhinji u Budvi, a za svoj humanitarni rad dobili su zahvalnicu od Doma zdravlja u Rožajama.

Iz kompanije apeluju na sugrađane da poštuju sve mjere kako bi iste imale učinak i kako bi pomak bio vidan.

Nastavljaju posjetu gradovima u Crnoj Gori sa sve većim žarom i voljom, kao i pomoć na onim mjestima gdje je ista prijekopotrebna.