Otvoren je renovirani Aroma market u Delta City-u

U fokusu naše pažnje je i unaprjeđenje dobro poznate AROMINE kuhinje, gdje se svakodnevno pripremaju ukusna gotova jela, salate, hljebovi kao i raznovrsna peciva

33385 pregleda 47 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Aroma marketi
Foto: Aroma marketi

Domaća Trgovina u čijem sastavu posluju AROMA marketi nastavlja sa investiranjem i modernizacijom postojećih objekata. Tako je danas otvoren renovirani AROMA market u šoping centru Delta City u Podgorici. Pored posebnih cjenovnih povoljnosti, za SVE KUPCE koji danas obave kupovinu u ovom marketu, očekuju brojni pokloni.

Savremeni Aroma marketi po mjeri potrošača

„U ovoj godini, sa AROMA marketima u Dobroti, u Kotoru i naselju Boreti u Budvi, započeli smo proces investiranja u modernizaciju prodajnog prostora, a ujedno radimo na poboljšanju asortimana kao i većoj ponudi proizvoda iz svih svježih kategorija, poput mesa i mesnih prerađevina, voća i povrća. U fokusu naše pažnje je i unaprjeđenje dobro poznate AROMINE kuhinje, gdje se svakodnevno pripremaju ukusna gotova jela, salate, hljebovi kao i raznovrsna peciva.

Aroma marketi
foto: Aroma marketi

Pratimo i osluškujem sugestije naših potrošača, pa je koncept modernizacije usmjeren ka realizaciji tih potreba. Treba dodati da smo pokrenuli i koncept AROMA DOMA u saradnji sa www.donesi.me. Nakon procesa onlajn naručivanja za samo 30 minuta na teritoriji Podgorice, možete dobiti proizvode iz našeg asortimana na kućnu adresu. I u narednom periodu nastavljamo sa unaprjeđenje našeg poslovanja i kreiranja što ugodnije kupovine u našim marketima u Podgorici, ali i drugim gradovima u Crnoj Gori“ – saopštili su iz kompanije.

Aroma marketi
foto: Aroma marketi

Popusti, pokloni i širok asortiman proizvoda

U Aroma marketu u Delta City-u, danas i u naredan dva dana kupce, pored promotivnih cijena odabranih proizvoda, očekuju i mnoga poklon iznenađenja. Više informacija o akcijama i poklonima može se naći OVDJE.

Aroma marketi
foto: Aroma marketi

Pored širokog izbora proizvoda renomiranih domaćih i stranih proizvođača, samo u AROMI se može naći veliki izbor proizvoda italijanskog brenda „Conad“ kao i domaća robna marka „Montella“. Na posebnom mjestu je i zdravi kutak „BioDar“, gdje se mogu kupiti artikli bez glutena, zatim proizvodi iz organske proizvodnje kao i proizvodi i začini iz mnogih svjetskih kuhinja.

Aroma marketi
foto: Aroma marketi

AROMA market u šoping centru Delta City u Podgorici biće otvorena svakog radnog dana od 8h do 20h.

Aroma marketi
foto: Aroma marketi

Dobro došli!