Salh: Bošnjak nastavlja da širi neistine

U saopštenju Salh dodaje da, međutim, "od Branke Bošnjak javnost nije ni očekivala drugačije, obzirom na to da se njeno odborničko djelovanje svelo na to da vodi evidenciju koliko se puta odbornici DPS-a javljaju za riječ"
70 pregleda 1 komentar(a)
Aet Salh, Foto: Facebook
Aet Salh, Foto: Facebook
Ažurirano: 11.12.2017. 17:29h

Odbornica DPS u Skupštini Glavnog grada Aet Salh kazala je da Branka Bošnjak nastavlja da širi neistine.

Ona je reagovala na saopštenje Branke Bošnjak, u kojem Bošnjak navodi da "Salh dežura na moja reagovanja, voljela bi da je takva i na sjednicama "oči u oči"

"U maniru osvjedočenog političkog manipulatora, plagirajtora i oportuniste, Branka Bošnjak nastavlja u reagovanju da širi neistine pa tvrdi da je u amandmanu navela da je Udruženje Roditelji prvo pokrenulo inicijativu da za djecu osnovnoškolskog uzrasta iz oko 1500 porodica – korisnica materijalnog obezbjeđenja porodice na teritoriji Glavnog grada, bude obezbijeđen besplatni obrok. Međutim, iz saopštenja Bošnjak se kaže potpuno drugačije: “Fondacija Banka hrane i NVO Roditelji, kao organizacije koje su u direktnom kontaktu sa ovom kategorijom stanovništva, takođe se zalažu da Glavni grad Podgorica pokaže odgovornost prema ovoj djeci, kao socijalno najugroženijoj kategoriji…” Dakle, Bošnjak u pokušaju da politički profitira na socijalnim kategorijama, ne preže od plasiranja neistina, vješto pokušavajući da provuče da je inicijativa njena a da se NVO “takođe zalažu…”, navela je Salh.

U saopštenju Salh dodaje da, međutim, "od Branke Bošnjak javnost nije ni očekivala drugačije, obzirom na to da se njeno odborničko djelovanje svelo na to da vodi evidenciju koliko se puta odbornici DPS-a javljaju za riječ."

"Takva opsjednutost našom partijom se može i opravdati činjenicom da decenijama ubjedljivo gube na izborima. Bošnjak u navodnoj brizi za djecu nije pomenula zašto se ranije nije toga dosjetila, nego baš u izbornoj godini vodi računa o korisnicima materijalnog obezbjeđenja porodice. Kad je tako aktivna u Skupštini Glavnog grada, kao što navodi, zašto nije ranije izašla sa takvom inicijativom? Svi pokušaji Branke Bošnjak da zamaže oči javnosti prisvajajući tuđe ideje neće sakriti činjenicu da njen odbornički rad nije okarakterisala nijedna inicijativa koja je bila originalna i kvalitetna. Građani su, uostalom davno to prestali da očekuju od nje", zaključila je Salh.

Bonus video: