Direktorica pljevaljskog Doma zdravlja policiji prijavila više zaposlenih

Stanković tvrdi da fotografije na kojima su navodno pacijenti, nisu zabilježene u ambulanti, već na nekom mjestu koje nisu prostorije Doma zdravlja

27914 pregleda 145 reakcija 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Direktorica Doma zdravlja Pljevlja Brankica Stanković prijavila je policiji više zaposlenih, zbog fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama, a za koje se tvrdi da pokazuju haotično stanje u toj ustanovi, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Stanković tvrdi, kako je saopšteno, da fotografije na kojima su navodno pacijenti, nisu zabilježene u ambulanti, već na nekom mjestu koje nisu prostorije Doma zdravlja, te sumnja da su fotografije na kojima se vidi nepokupljeni otpad u ambulanti "izrežirane sa namjerom da se u javnost pošalje loša slika" o higijeni u pljevaljskom Domu zdravlja.

Iz Ministarstva je saopšteno da Stanković u policiji kako bi dala izjavu, nakon čega će sazvati hitan sastanak svih zaposlenih.

"Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Veljo Čađenović očekuje da će nadležni da riješe slučaj i da će procesuirati odgovorne", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: