Dvadeset i prva knjiga nosi naziv Petominutne šaljive priče

Nastavak kolekcije Petominutnih Diznijevih priča

33840 pregleda 23 reakcija 1 komentar(a)
Petominutne šaljive priče, Foto: Vijesti online
Petominutne šaljive priče, Foto: Vijesti online

Zbog velikog interesovanja izdavačka kuća Egmont pripremila je treći nastavak Petominutnih priča koji će imati deset novih naslova. Kolekcija Petominutnih priča našla je brzo mjesto među najmlađom publikom i njihovim roditeljima. Priče su kratke, zanimljive, sa mnoštvom likova koje djeca znaju iz čuvenih Diznijevih filmova. U nove avanture povešće vas Miki, Paja, Šilja, Elsa i Ana, Munja Mekvin, Pokahontas, Vini Pu, Merida, Mulan, Vajana, Pepeljuga, Snežana i sedam patuljaka…

Petominutne šaljive priče biće dvadeset i prva knjiga iz kolekcije predivnih Petominutnih Diznijevih priča. Humor i smijeh predstavljaju pravo osvježenje i radost u danu svakog pojedinca. Kao i odrasli i djeca će rado uživati u zanimljivim dogodovštinama i nestašlucima Diznijevih likova o kojim će čitati u novoj knjizi.

Kao i sve knjige do sada i ova knjiga sadrži pet priča. U prvoj priči Mala noćna potjera, nestašni dalmatinci kreću u avanturu po ugledu na svog omiljenog junaka psa Groma. Kako će se potraga završiti saznaćete vrlo brzo.

Miki Maus, Paja Patak i njegovi sestrići Raja, Gaja i Vlaja čuvaju baka Katinu farmu dok je ona na odmoru. Maza i Lunja zajedno sa svojim psećim prijateljima pokušaće da pomognu maci. Nakon nekoliko smješnih situacija shvatiće da li je maci pomoć zaista i bila potrebna.

Vajana je za projlećnu svečanost napravila veoma posebnu ogrlicu za svog oca, ali kada su u blizini njeni ljubimci pijetao Hejhej i presence Pua uvijek dođe do nesporazuma i komičnih situacija, ali kao i na kraju svake bajke i ovdje je srećan kraj. Poslednja priča u ovoj knjizi vodi nas u grad svijetlosti, Pariz!

Mladi kuvar Lingvini i njegov učitelj i glavni kuvar pacov Remi (dobro ste pročitali, pacov) pokušaće da spreme večeru za Lingvinijevu djevojku Kolet. Posle ne baš uspješne nabavke namirnica, džumbusa u kunjihi i prosutog crvenog sosa večera će biti savršeno servirana!

Knjige možete poručiti preko www.ntcshop.me

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

Bonus video: