Telemach i Zelenilo: Još 500 sadnica za "pluća" Podgorice

Iz Telemacha poručuju da će i narednom periodu organizovati slične akcije pošumljavanja kako u Podgorici, tako i u ostalim gradovima Crne Gore

18645 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Najpoznatija rekreativna zona u Podgorici - park šuma Tološi dobila je 500 novih sadnica, koje je donirala kompanija Telemach, a u saradnji sa gradskim Zelenilom.

U ovoj zelenoj zoni posađene su sadnice čempresa, crnog bora, česmina, jasena i dudovca.

Direktorica Sektora za razvoj proizvoda i komunikacije u kompaniji Telemach, Slobodanka Nikolić poručuje da im je zadovoljstvo što su mart, mjesec koji obilježavaju važni ekološki datumi, zaokružili zaista vrijednom donacijom koja će sigurno značiti građanima Podgorice.

Telemach
foto: Telemach

"Baš kao što mi u sferi telekomunikacija konstantno transformišemo i inoviramo našu ponudu, vjerujemo da su i "pluća" ovog grada zaslužila nove sadnice koje će dodatno oplemeniti omiljenu lokaciju za rekreaciju i odmor. Ovom donacijom želimo da se pridružimo ozelenjavanju Podgorice, kako bi u perspektivi ona postala još bolje i zdravije mjesto za život", rekla je Nikolić.

Izvršna direktorica gradskog preduzeća "Zelenilo", Daca Popović kazala je da je raduje činjenica da društveno odgovorne kompanije poput Telemacha žele da ulažu i sredstva i vrijeme u očuvanje životne sredine.

Telemach
foto: Telemach

"Ovo je naročito važno u trenutnoj situaciji sa pandemijom koronavirusa kada se ljudi sve više okreću prirodi i zdravim stilovima života, i zato moramo iskazati veliku zahvalnost za 500 sadnica koje smo zasadili u park šumi Tološi. Nadamo se da je ovo samo početak uspješne saradnje, te da ćemo se uskoro sastati i zajedno učiniti još jedno ovako lijepo djelo za naše sugrađane, naš grad i generacije kojima ostavljamo ljepšu i zeleniju Podgoricu", rekla je Popović.

Telemach
foto: Telemach

Iz Telemacha poručuju da će i narednom periodu organizovati slične akcije pošumljavanja kako u Podgorici, tako i u ostalim gradovima Crne Gore.

U ovoj kompaniji, kako je kazala Nikolić, briga o okolini uvijek je u fokusu pa kroz svoje svakodnevno poslovanje doprinose važnim ekološkim ciljevima.

Telemach
foto: Telemach

"Znamo da sami ne možemo promijeniti ukupnu ekološku sliku, ali vjerujemo da sve kreće iz sopstvene kuće. Zato smo našim korisnicima još od ranije omogućili da umjesto papirnog koriste e-račun koji je besplatan, čuva životnu sredinu i pojednostavljuje način plaćanja. Veliki broj naših korisnika je prepoznao i svoju važnu ekološku ulogu i prešao na elektronski prijem i plaćanje računa, a sigurna sam da će ih u ovoj godini biti još više", poručila je Nikolić.

Telemach
foto: Telemach

Svi Telemach korisnici svoj e-račun mogu aktivirati preko Moj Telemach aplikacije ili slanjem zahtjeva na mejl info@telemach.co.me i tako doprinijeti manjem štampanju papira.