TRAŽE OD NADLEŽNIH DA IM DOSTAVE PODATKE

Unija taksi prevoznika: Da Sekretarijat objasni ko sve ima licence

Zatražili su i podatak koliko je prošle i ove godine uklonjeno nelegalnih taksi prevoznika u Glavnom gradu i koje su okolnosti iste učinile nelegalnim
179 pregleda 1 komentar(a)
Taksi, Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Taksi, Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.12.2017. 21:31h

Iz Unije taksi prevoznika zatražili su od Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada da im dostave podatke o svim licencama i izvodima za licence za obavljanje auto-taksi prevoza na teritoriji Podgorice preduzetnicima i privrednim društvima.

“To smo zatražili zbog selektivnog izadavanja licenci i izvoda licenci pomenutog Sekretarijata”, saopšteno je iz Unije.

Pored toga, zatražili su i podatak koliko je prošle i ove godine uklonjeno nelegalnih taksi prevoznika u Glavnom gradu i koje su okolnosti iste učinile nelegalnim.

“Zatražili smo da nam se dostavi i podatak koliko je u ovoj godini, a nakon donošenja Programa organizovanja auto-taksi prevoza na teritoriji Glavnog grada za 2017., bilo aktivno, odnosno koliko je predato zahtjeva za izdavanje izvoda za licence za obavljanje auto-taksi prevoza, koliko je ukupno izvoda licenci tim zahtjevima traženo”, naveli su iz Unije.

Od Sekretarijata traže i da im saopšte koliko je zahtjeva usvojeno (djelimično ili u cjelosti), koliko je izdato izvoda licenci, koliko je zahtjeva odbijeno, kao i ukupan broj izdatih izvoda licenci na teritoriji Glavnog grada.