Podgorica: Za novu putokaznu signalizaciju predodređeno još 80.000 eura

"Putokazne table će kroz II i III fazu biti postavljene na još 28 lokacija, najprometnijih saobraćajnica, kao i onima koje vode ka izlazima iz Podgorice"

6248 pregleda 2 komentar(a)
Putokazna signalizacija u Podgorici, Foto: Glavni grad Podgorica
Putokazna signalizacija u Podgorici, Foto: Glavni grad Podgorica

Iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice saopštili su da je raspisan javni poziv za odabir najpovoljnije ponude za izradu II i III faze putokazne signalizacije na području Podgorice.

Za ove radove su, kako kažu iz Agencije, izdvojili 80.000 eura.

"Putokazne table će kroz II i III fazu biti postavljene na još 28 lokacija, najprometnijih saobraćajnica, kao i onima koje vode ka izlazima iz Podgorice, prvenstveno u cilju informisanja učesnika u tranzitnom saobraćaju i smjeru u kojem se nalaze skretanja za druge gradove, odnosno gradska naselja, a sve u skladu sa najvišim međunarodnim standardima" navodi se u saopštenju.

Kazali su da se ponude podnose preko ESJN-a do 4. maja u 09h, kada je zakazano otvaranje prispjelih ponuda.

"Dio ponude koji se ne dostavlja preko ESJN-a, a odnosi se na garanciju ponude, dostavlja se neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A, Podgorica, ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A, Podgorica, radnim danima od 09 do 15 sati, zaključno sa danom 04.05.2021. godine do 09 sati" istakli su iz Agencije.

Oni podsjećaju da su nedavno počeli radovi na postavljanju nove putokazne signalizacije u Podgorici ( I faza sjever – jug) čija ugovorena vrijednost radova iznosi 47.026 eura.

Bonus video: