Đuranović: I za Bojovića ima posla, ako ispunjava uslove

Bojović i DNP vrijeđaju sve Danilovgrađane, spočitavajući im da su potkupljivi
79 pregleda 6 komentar(a)
Branislav Đuranović, Foto: Vijesti
Branislav Đuranović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 09.12.2017. 15:22h

Iz Opštine Danilovgrad poručili su Draganu Bojoviću (DNP) da bi ga rado vidjeli na djelu na nekom radnom mjestu, ako ispuni sve potrebne uslove.

Reagovanje iz kabineta predsjednika Opštine Branislava Đuranovića na tekst objavljen juče “Ko rano rani - četiri glasa grabi“, u kojem Bojović optužuje prvog čovjeka Danilovgrada za partijsko zapošljavanje, prenosimo u cjelosti:

“Bojović i bilo ko, ko sumnja u način zapošljavanja u Opštini Danilovgrad, slobodan je da se prijavi za bilo koje potrebno radno mjesto i ukoliko ispunjava uslove i prođe sve zakonske procedure prilikom zapošljavanja, rado ćemo ga vidjeti na djelu i stručnosti, bez mnogo prazne politikantske priče.

Svojim saopštenjem Bojović i DNP vrijeđaju sve Danilovgrađane, spočitavajući im da su potkupljivi, nestručni, nesposobni da obavljaju odgovorne poslove i rade bilo što drugo osim da se zapošljavaju preko veze i žive od prodaje svog glasa. Takva priča je Bojovićeva i sramota DNP-a, a ne nikog od zaposlenih u lokalnoj upravi. To što bi oni željeli da život u Danilovgradu i Crnoj Gori potpuno stane jer će lokalni izbori biti održani tek za pola godine, njihov je problem, a ne nikako ljudi koji će biti zaposleni i Opštine kojoj su stručni kadrovi neophodni.

Uostalom, DNP je u okviru DF-a najbolje pokazala kako izgleda partijsko i porodično-kumovsko zapošljavanje u opštinama u kojima su jedva formirali vlast sa ostatkom opozicije, gdje su u najkraćem mogućem roku pozapošljavali sve što su mogli pozapošljavati od partijskih kadrova, familija, prijatelja i kumova. Čak to i ne kriju, nego se prave gluvi i nijemi kad im se to pomene.

Prema tome, ostavite Opštinu Danilovgrad na miru, ovih dana i mjeseci imaćete preča posla - da pokušate da ponovo okupite glasove koje su vam otele opozicione kolege”.

Bonus video: