Priznanje Opštine Danilovgrad: Savjetnik među nagrađenima

“U gradu, po partijskoj liniji, šaptačkom diverzijom po kuloarima je već davno, i prije negoli je objavljen konkurs za nagradu, obznanjeno ko su laureati!? Bar oni glavni"
223 pregleda 4 komentar(a)
Mihailo Burić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Mihailo Burić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 09.12.2017. 15:12h

Ovogodišnja gradska nagrada - 9. decembar dodijeljena je savjetniku predsjednika Opštine Danilovgrad Svetozaru Domazetoviću, književniku Žarku Malićiću, Momčilu Šaletiću, Velimiru Mijuškoviću,

Udruženju boraca NOR-a i antifašista opštine Danilovgrad, JPU Irena Radović, Kulturno-kreativnom centru MATRIX i Udruženju Danilovgrad u Beogradu.

Nagrade im je dodijelio žiri kojim je predsjedavao prof. dr Mihailo Burić.

Iz Udruženja Bjelopavlića reagovali su na izbor nagrađenih, saopštivši da je unižena i devalvirana nagrada koja bi trebalo da se dodjeljuje pojedincima i kolektivima, koji su svojim radom i angažovanjem doprinijeli promociji grada i Bjelopavlića.

“U gradu, po partijskoj liniji, šaptačkom diverzijom po kuloarima je već davno, i prije negoli je objavljen konkurs za nagradu, obznanjeno ko su laureati!? Bar oni glavni. Oni koji su, ili se spremaju za odlazak u penziju, dobiće nagradu kao čestitku za mirovinu, dok je drugima data, kažu, jednima za podršku prvom čovjeku, a drugima za vjerno služenje”, navodi u reagovanju predsjednik Udruženja Ognjen Jovović.

Bonus video: