Sala Gimnazije "Miloje Dobrašinović" punkt za vakcinaciju u Bijelom Polju

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje je tražio od rukovodilaca svih službi uključenih u rad tog tijela da do utorka dostave spisak zaposlenih koji su zainteresovani za vakcinaciju

13252 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Opština Bijelo Polje
Sa sastanka, Foto: Opština Bijelo Polje

Fiskulturna sala Gimnazije “Miloje Dobrašinović” u Bijelom Polju biće prilagođena za potrebe organizovanja punkta za vakcinaciju građana protiv Kovida-19, saopšteno je iz Opštine Bijelo Polje.

To je dogovoreno na današnjoj sjednici Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, na kojoj je razmatrana epidemiološka situacija u gradu.

"Osim adekvatnog prostora, koji garantuje nesmetan protok građana bez međusobnih kontakta, zadržavanja i odvojenog ulaza, za ljude koji dolaze na vakcinaciju postoji adekvatan parking prostor", naveli su iz Opštine.

Zaključeno je da se tokom prethodnih dana broj zaraženih od koronavirusa smanjio, ali da je epidemiološka situacija i dalje složena.

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje je tražio od rukovodilaca svih službi uključenih u rad tog tijela da do utorka dostave spisak zaposlenih koji su zainteresovani za vakcinaciju.

Na sastanku je napravljen novi plan aktivnosti za inspekcijske službe, prilagođen novim mjerama Ministarstva zdravlja.

Bonus video: