Novi rekord Vijesti: U martu skoro 170 miliona otvorenih strana!

Vijesti su najsnažniji brend i kada je u pitanju prisustvo na društvenim mrežama

22486 pregleda 181 reakcija 36 komentar(a)

Mart je donio novi rekord Vijesti kada je u pitanju mjesečni broj otvorenih strana!

Portal Vijesti je u martu preko svih platformi posjetilo oko 2.5 miliona ljudi koji su otvorili skoro 170 miliona stranica!

Vijesti su najsnažniji brend i kada je u pitanju prisustvo na društvenim mrežama, pa na Facebooku imamo više od 183 hiljade pratilaca, na Twitteru više od 61 hiljade, a na Instagramu se bližimo brojci od 42 hiljade.

Centar za građansko obrazovanje (CGO) ranije ove sedmice objavio je rezultate istraživanja, prema kojem je portal Vijesti ubjedljivo najčitaniji portal u Crnoj Gori. Portal Vijesti, koji posjećuje 56,3 odsto građana, uživa i najveće povjerenje građana (28,7).

Nezavisni dnevnik "Vijesti", koji prema podacima CGO-a čita 13,3 odsto građana, je i najčitaniji štampani medij u Crnoj Gori i list kojem građani najviše vjeruju (17 odsto).

Najgledanija televizija u Crnoj Gori je Televizija Vijesti koju redovno gleda 61,4 odsto građana, a TV Vijesti je ujedno i televizija u koju građani imaju najviše povjerenja (36,4), naveli su iz CGO-a.

Portal Vijesti ima najviše posjeta i prema sajtu similarweb.com.

Ovi podaci dodatno obavezuju redakciju da se posveti održanju visokih profesionalnih standarda i osnovnoj misiji - zaštiti javnog interesa.

Hvala na povjerenju.

Bonus video: