Tivat: Direktor parkinga krši propise

Prema tvrdnjama čitalaca, Ognjanović već duže vrijeme prijavljuje i insistira kod Komunalne policije da novčano sankcionišu vozače koji nepropisno parkiraju automobile u centru grada
87 pregleda 6 komentar(a)
Slaviša Ognjanović nepropisno parkiranje, Foto: Čitalac "Vijesti"
Slaviša Ognjanović nepropisno parkiranje, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 09.12.2017. 09:07h

Direktor “Parking servisa“ Tivat Slaviša Ognjanović (DPS) fotografisan je kako parkira privatni automobil na nedozvoljenom mjestu.

Čitaoci su “Vijestima“ proslijedili fotografiju Ognjanovićevog automobila “reno senik“, parkiranog ispred samih ulaznih vrata Autobuske stanice, gdje se nalaze i prostorije „Parking servisa“.

Na fotografiji se vidi da se automobil nalazi na mjestu gdje je horizontalnom saobraćajnom signalizacijom jasno naznačeno da je parkiranje zabranjeno, jer je to direktan prilaz ulazu u Autobusku stanicu.

Prema tvrdnjama čitalaca, Ognjanović već duže vrijeme prijavljuje i insistira kod Komunalne policije da novčano sankcionišu vozače koji nepropisno parkiraju automobile u centru grada, kako bi ih primorao da koriste dva velika naplatna parkinga u Arsenalskoj i Đačkoj ulici.

“Stoga je ovakvo njegovo ponašanje kada je u pitanju nepropisno parkiranje njegovog automobila kojim dolazi na posao, u najmanju ruku neprimjereno“, kaže izvor “Vijesti“.

Ognjanović nije juče želio da odgovori na optužbe, istakavši da nije na poslu zbog slave.

Bonus video: