Kompanija DMD Delta proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja

DMD Delta svoje poslovanje obavlja preko razgranate mreže i prateće infrastrukture, a poslovanje se realizuje preko distributivnog centra u Podgorici

23382 pregleda 0 komentar(a)
Foto: DMD Delta
Foto: DMD Delta

DMD Delta jedan je od vodećih distributera robe široke potrošnje na tržištu Crne Gore. Članica je Delta Holdinga i jedna je od najvećih kompanija Deltinog sistema van matičnog tržišta Srbije.

Od osnivanja, aprila 2001. godine DMD Delta je sinonim za moderni distributivni servis koji objedinjuje usluge prodaje, brend menadžmenta, logistike i merčendajzinga.

Od 2016. godine osnivanjem Delta Transportnog Sistema, kompanija postaje specijalizovana i za pružanje svih vrsta logističkih usluga.

Osim toga što uspješno posluje 20 godina, strateško opredjeljenje DMD Delte je da doprinese društvu kroz kvalitet proizvoda i usluga koje pruža, očuvanje životne sredine i odnosa sa zajednicom u kojoj posluje.

Veliki i uspješni brendovi zavise od uspješne distribucije, a DMD Delta već dvije decenije na tržištu na pravi način predstavlja proizvode iz svog portfolija, sa ciljem da značajno poveća njihovu prodaju i obezbijedi njihovu dostupnost krajnjim potrošačima.

DMD Delta svoje poslovanje obavlja preko razgranate mreže i prateće infrastrukture, a poslovanje se realizuje preko distributivnog centra u Podgorici. Uspješno sarađujemo sa preko 800 kupaca, obezbjeđujući robu za preko 1.600 objekata (organizovani maloprodajni i veleprodajni lanci, samostalne trgovinske radnje, specijalizovane veleprodaje i objekti HoReCa kanala)

Sav dosadašnji trud i zalaganje zaposlenih u kompaniji krunisano je mnoštvom priznanja i sertifikata.

Kompaniji je tri godine zaredom dodijeljen sertifikat poslovne izvrsnosti, a 2019. je dobila sertifikat bonitetne izvrsnosti, zlatni AAA sertifikat, od strane Bisnode kompanije, koji u poslovnom svijetu predstavlja dokaz o natprosječnom poslovanju kompanije. Dva puta se našla među „100 najvećih“ preduzeća u Crnoj Gori kako po prihodu tako i po dobiti, a osim toga dobitnik je i Excellent sertifikata od strane Privredne komore Crne Gore.

DMD DELTA – “Distribucija vrijedna najboljih”