Čirgić: Lažne i zlonamjerne optužbe će dokazivati na sudu

"Niti znam ko su članovi Ljekarske komore, niti skupštine, niti sam ikad sa bilo kojim od ljekara pričao na tu temu, a kamoli vršio pritisak," kazao je direktor Fonda za zdravstveno osiguranje
143 pregleda 2 komentar(a)
Sead Čirgić
Sead Čirgić
Ažurirano: 07.12.2017. 17:37h

Samo neko ko je bez ličnog i profesionalnog integriteta može se baviti podmetanjima, kazao je direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore Sead Čirgić, odbacujući, kako je kazao, lažne i zlonamjerne izjave Sindikata doktora medicine Crne Gore o njegovom učešću u vršenju pritiska na delegate Skupštine Ljekarske komore.

"Samo neko ko je bez ličnog i profesionalnog integriteta može se baviti podmetanjima, svaku optužbu vezanu za ljekarsku komoru i skupštinu koja je na moj račun sa gađenjem odbacujem i poručujem da će je dokazivati u sudskom postupku koji ću pokrenuti. Niti znam ko su članovi Ljekarske komore, niti skupštine, niti sam ikad sa bilo kojim od ljekara pričao na tu temu, a kamoli vršio pritisak. Za razliku od nekih imam važnijeg i pametnijeg posla," poručio je Čirgić.

Iz Sindikata doktora medicine tvrde da su ministar zdravlja Kenan Hrapović, državni sekretar Milovan Vujović i direktor FZO Sead Čirgić u više navrata zastrašivali, ucjenjivali i potkupljivali delegate Skupštine Ljekarske komore, dok su im u zamjenu za glas obećavane različite privilegije.

Bonus video: