U PRODAJI OD danas PO CIJENI OD 3.99 EURA

Petominutne priče za dobro jutro!

Nastavak kolekcije Petominutnih Diznijevih priča

5220 pregleda 1 komentar(a)
Petominutne priče za dobro jutro!, Foto: Vijesti online
Petominutne priče za dobro jutro!, Foto: Vijesti online

Bilo koje doba dana je sjajno za čitanje jer čitanje razvija maštu, podstiče komunikaciju, kreativnost, donosi nova znanja, inspiriše, poboljšava koncentraciju, pažnju…

Kolekcija Diznijevih Petominutnih priča namenjena je deci predškolskog i ranog školskog uzrasta. Svaka knjiga sadrži pet priča za koje je potrebno otprilike pet minuta da se pročitaju, upravo zbog toga i cijela kolekcija nosi taj naziv. U pričama su dobro poznati likovi iz Diznijevih crtanih filmova u novim situacijama okupljeni oko tema koje su zanimljive djeci i njihovim roditeljima.

U novoj knjizi Petominutne priče za dobro jutro stiže nam pet predivnih priča.

U prvoj priči nastaloj prema Diznijevom filmu U potrazi za Dori, zaboravna plava ribica i njeni drugari Nemo i Marlin igrali su žmurke. Koliko je zabavno igrati žmurke sa Dori saznaćete i sami.

Miki Maus i njegovi prijatelji Paja, Mini, Pata i Šilja pokušali su da nađu spas od ljetnje žege. Dan su odlučili da provedu rashlađujući se u jezeru. Bilo im je savršeno!

Princeza Snežana je jednog sušnog dana uspela da pomogne životinjicama koje su se našle u nevolji. Od tada su postali prijatelji. A sve to ima veze sa bunarom želja. Priča je lijepa i poučna.

U priči Dobar san za dobar dan Vini Pu i njegovi prijatelji jednog proljećnog dana pokušavali su da pomognu Zekohopu koji nije mogao da spava od cvrkuta jedne porodice ptica. Na kraju se sve dobro završilo, zeka je dobio mir za spavanje a Vini Pu najlepšu uspavanku!

Roboti Voli i Iv su sa svojim svemirskim brodom sletjeli na Zemlju. Trebalo je osmisliti život na Zemlji sada kad je sve ponovo bilo baš kako treba. Voli je Iv napravio njen lični vrt u kojem je ona uživala.

 

Knjige možete poručiti preko www.ntcshop.me

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

Preporučujemo za Vas