Joković čestitao Ramazan

"Poštujući vjeru ostajemo i postajemo bolji ljudi, tako su nas preci učili i u amanet nam ostavili da je ne zaboravimo. Da se međusobno poštujemo i pomažemo, kako bi nam bilo bolje i ljepše"

2993 pregleda 5 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je čestitku povodom početka Ramazana, mjeseca posta za vjernike islamske vjeroispovijesti.

"Neka je srećan početak posta svim vjernicima islamske vjeroispovijesti i neka vam ovi dani Ramazana prije svega donesu dobro zdravlje u ovim teškim vremenima koja su zadesila cijeli svijet. Dani Ramazanskog posta su dani milosti i praštanja ali i dani radosti i veselja. Nadamo se da će nam svima brzo doći bolji dani jer nas je zlo ovoga svijeta zvano korana zadesilo sve podjednako, bez obzira na vjeru i naciju. Moramo ostati ljudi i odoljeti svim iskušenjima, brinući o sadašnjosti,m isleći na budućnost i poštujući prošlost", naveo je Joković.

Istako je da je "vjera ono što nas drži zajedno i tako je bilo uvijek".

"Poštujući vjeru ostajemo i postajemo bolji ljudi, tako su nas preci učili i u amanet nam ostavili da je ne zaboravimo. Da se međusobno poštujemo i pomažemo, kako bi nam bilo bolje i ljepše", navodi se u čestitki Jokovića.

Bonus video: