SNP: Nadležni organi da otkriju i procesuiraju one koji preko skrivenih mejlova prijete ministarki

"Kukavice koje na ovakav način pokušavaju omesti ministarku u vršenju njenih obaveza moraju biti što prije pronađene i sankcionisane"

3309 pregleda 1 komentar(a)
SNP, Foto: Arhiva Vijesti
SNP, Foto: Arhiva Vijesti

Socijalistička narodna partija Crne Gore pruža podršku ministarki zdravlja Jeleni Borovinić Bojović i poziva nadležne organe da otkriju i procesuiraju one koji preko skrivenih mejlova prijete ministarki, navodi se u saopštenju.

"Kukavice koje na ovakav način pokušavaju omesti ministarku u vršenju njenih obaveza moraju biti što prije pronađene i sankcionisane", ističu iz Socijalističke narodne partije Crne Gore.

Iz SNP dodaju da ne treba zaboraviti da je od preuzimanja dužnosti ministarka Bojović bila "konstantno napadana i osporavana i da nije prošao dan da se nije morala boriti sa raznim vrstama optužbi".

Prema njihovim riječima prijetnje koje je sad dobila su "kulminacija svega toga".

"SNP CG poziva ministarku Borovinić Bojović da nastavi da neustrašivo obavlja svoj posao, a nadležne organe da što prije otkriju ko joj ugrožava bezbjednost. Crna Gora ne smije biti država straha i prijetnji, a svaki državni funkcioner mora biti slobodan i bezbjedan u vršenju svojih obaveza", zaključili su.

Bonus video: