U PRODAJI OD ČETVRTKA 22. APRILA PO CIJENI OD 3.99 EURA

Petominutne priče o lijepom ponašanju!

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

19277 pregleda 3 komentar(a)
Petominutne priče o lijepom ponašanju!, Foto: Vijesti online
Petominutne priče o lijepom ponašanju!, Foto: Vijesti online

Lijepo ponašanje uči se od najranijeg uzrasta. Iako znamo da su roditelji najveći uzor djeci dok uče kako da se lijepo ponašaju u određenim situacijama, literatura takođe može biti zanimljiv povod da se o ovoj temi priča i da se nađu dobri primjeri kroz priče i likove koji su djeci interesantni i prepoznatljivi.

U novoj knjizi Petominutne priče o lijepom ponašanju stiže nam pet predivnih priča.

U prvoj priči Pufnasti gost Vini Pu i njegovi drugari iz Stojletne šume pronaćiće tek izleglo pače koje je izgubilo mamu. Iako će se sprijateljiti sa novim drugarom, ponuditi mu smješataj, društvo i zabavu na kraju će mu pomoći i da se vrati svojoj porodici.

U priči Kupka za Lucifera Pepeljuga će pored svojih nepristojnih sestara i maćehe morati da se postara i za mačka koji će takođe pokušati da joj zada brige. U ovoj priči biće prilike da se prođu još neke zanimljive teme iz domena bontona.

Miki Maus i njegovi prijatelji spremaju se za izlet. Koliko su prijatelji zaista sremni da dijele i šta će im takav način ponašanja donjeti otkriće nam treća priča iz ove knjige.

Mačak Figaro iz priče o Pinokiju će se sticajem okolnosti naći na ulici daleko od svog toplog doma, do kraja priče Pinokio ali i sam Figoro naučiće važnu lekciju.

U poslednjoj priči lane Bambi sa svojim drugarima zekom Lupkom i tvorom Cvetkom kreće u proljećnu pustolovinu po šumi. Korak po korak drugari će shvatiti da su se izgubili ne sluteći da jedna brižna mama sve vreme motri na njih. Na kraju će se sve srećno završiti.

Knjiga Petominutnih priča o lijepom ponašanju je dvadeset i četvrta priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih priča.

 

Knjige možete poručiti preko www.ntcshop.me

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

Preporučujemo za Vas