Petominutne priče o čaroliji!

Treći nastavak kolekcije Petominutnih Diznijevih priča

8812 pregleda 0 komentar(a)
Petominutne priče o čaroliji!, Foto: Vijesti online
Petominutne priče o čaroliji!, Foto: Vijesti online

Priče o čaroliji budile su našu znatiželju od najranijih dana pa sve do danas kada ne rijetko pomislimo kako bi bilo divno da je posjedujemo i na taj način mijenjamo svijet i naše okruženje. Upravo zbog ove inspirativne teme odlučili smo se da joj posvetimo i čitavu knjigu petominutnih priča.

Sa važnom napomenom da se čarolija zapravo krije u nama i da možemo mnogo toga da ostvarimo i promijenimo. Bajkama ostavimo mjesto u knjigama i mašti, a našu čaroliju možemo koristiti svaki dan kako bismo život učinili ljepšim! Pokušajte da sa mališanima otkrijete koje su njihove supermoći i koju čaroliju oni sami mogu da stvaraju… Neko umije svojom pjesmom da stvori čarobnu atmosferu, neka baka ima moć da napravi savršenu štrudlu, neki tata da napravi fenomenalnu igračku…

U novoj knjizi stiže nam pet predivnih priča.

Prva priča obiluje čarolijom i to onom ledenom koju posjeduje čuvena Elsa, moderna sniježna kraljica čije avanture ne prestaju da intrigiraju djecu širom svijeta. U ovoj priči družini iz Arendela pridružiće se čudovište Maršmelou koji je ovog puta veoma usamljeno…

U priči Đumbirko se govori o jednom čarobnom keksiću koji nikako nije želio da postane slatka poslatica što zapravo i jeste. Posle mnogo bježanja i raznih peripetija vidjećete i sami gdje je Đumbirko završio. Porodica Neviđenih ima mnogo supermoći jer oni su superheroji! Njihova beba Džek-džek provešće dan sa neobičnom modnom dizajnerkom Ednom koja ima zadatak da mu osmisli kostim superheroja.

Vendi, Džon i Majkl krenuće na putovanje u Nedođiju! Tamo će sresti Petra Pana, Zvončicu i družinu izgubljenih dječaka. Posle borbe sa kapetanom Kukom ponovo će biti u svom domu u Londonu. Na ovo putovanje će ih odvesti čarobni jedrenjak.

Poslednja priča je iz crtanog filma Koko i nosi naziv Orkestar porodice Rivera. Kroz muziku će nam ova porodica pokazati koliko su čarobne niti koje ih spajaju!

Knjiga Petominutnih priča o čaroliji je dvadeset i peta priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih riča.

Knjige možete poručiti preko www.ntcshop.me

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

Bonus video: