Prijem za prvake Studentske lige Crne Gore u futsalu

„Studenti su na sjajan način predstavljali fakultet i velikim zalaganjem, radom i trudom doprinijeli da pehar ostane u vitrinama fakulteta i ove godine. Svi na fakultetu ponosni su na uspjeh futsal ekipe“

3652 pregleda 4 komentar(a)
Prijem ekipe Fakulteta, Foto: Fakultet za sport
Prijem ekipe Fakulteta, Foto: Fakultet za sport

Dekan nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, prof. dr Stevo Popović, i prodekan za nastavu, doc. dr Danilo Bojanić, upriličili su prijem za ekipu pomenutog Fakulteta koja je osvojila šampionsku titulu u Studentskoj ligi Crne Gore u futsalu i ponovila prošlogodišnji rezultat.

Popović je kazao da su igrači bili najbolji reprezent Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

„Studenti su na sjajan način predstavljali fakultet i velikim zalaganjem, radom i trudom doprinijeli da pehar ostane u vitrinama fakulteta i ove godine. Svi na fakultetu ponosni su na uspjeh futsal ekipe“, kazao je Popović.

Prema riječima prodekana Bojanića uspjeh je još veći jer je baza Fakulteta za selekciju prilično manja u odnosu na fakultete koji imaju i po nekoliko hiljada studenata.

Pobjednički tim predvodio je trener, doc.dr Ivan Vasiljević, koji je i kao student, igrajući za ovaj fakultet, osvajao titule prvaka Crne Gore.

„Ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje je dvije godine neporažena u studentskoj ligi i uskoro će odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom 'MNK Hercegovina' iz Širokog Brijega, koja se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine“, kazao je Vasiljević.

Titulu šampiona studentske lige osvojili su Bojan Pejović, Željko Škiljević, Dragan Baćović, Luka Cicmil, Kosta Vuković, Goran Delić, Božidar Popović, Ivan Tomašević, Jakov Vukčević, Filip Vuković, Vlado Ćupić, Dragoslav Bajović i Miloš Jovović, članovi ekipe koja je ostvarila sve pobjede tokom Studentske lige Crne Gore u futsalu.

Bonus video: