Glavni grad objavio javni poziv za besplatnu izradu 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike

Istakli su da vjeruju da će kompanije koje dobiju ovaj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i olakšava poslovanje

2472 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Glavni grad Podgorica objavio je javni poziv za besplatnu izradu 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici, saopšteno je iz PG Biroa.

Kako su kazali, za ovo su se odlučili u želji da pomognu privrednicima da lakše prevaziđu težak period nastao zbog složene epidemiloške situacija, koja traje već duže od godinu dana i time je otežala poslovanje kompanijama kako u Podgorici, tako i čitavom svijetu.

"Sve informacije su dostupne na web sajtu www.100sajtova.me putem kojeg će zainteresovani moći da se prijave u roku od 15 dana. Sajtove će izrađivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a ova podrška obuhvata i zakup domena i hosting za period od godinu dana. Procijenjena vrijednost izrade 100 web sajtova, sa svim dodatnim segmentima iznosi oko 100.000 eura", saopšteno je iz PG Biroa.

Istakli su da vjeruju da će kompanije koje dobiju ovaj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i olakšava poslovanje.

Bonus video: