Petominutne priče o odrastanju!

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

7950 pregleda 0 komentar(a)
Petominutne priče o odrastanju!, Foto: Vijesti online
Petominutne priče o odrastanju!, Foto: Vijesti online

Priče o odrastanju prate svaku osobu, tabaju njen put od najranijih godina i prate ih kroz život. Prepričavaju se kroz smijeh i suze. Dok gradite vaše priče sa djecom tu je i knjiga petominutnih Diznijevih priča o odrastanju u kojoj vas čeka pet novi dvnih priča.

Princezu Ružicu u prvoj priči ćemo vidjeti kao djevojčicu koja želi da iskusi nešto drugačiji život od onog na koji je navikla – život sa tetkama u šumskoj kolibi. U šumi upoznaje djevojčicu koja je dio putujuće pozorišne trupe, uz malo nestašluka i mnogo razumijevanja svojih najbližih djevojčice su spoznale kako je živjeti na drugi način.

U drugoj priči lavići Simba i Nala su bježeći od kupanja upali u još jednu nevolju koja se na svu sreću srećno završila - ipak nestašluci su sastavni dio odrastanja svakog djeteta! Hrabra Merida je zadirkujući svoju braću izazvala nezgodu koja je mogla da se loše završi. Uz malo čarolije, hrabrosti i zajedničkih aktivnosti nezgoda je izbjegnuta, a Merida i njena braća su naučili važnu lekciju.

Dinosaurus Arlo i njegova porodica su likovi sjajnog crtanog filma Dobri dinosaurus. U ovoj knjizi pročitaćemo o avanturi koja se dogodila baš na Arlov rođendan kada je porodica krenula na izlet. Rođendan je proslavljen, a Arlovi roditelji su sa ponosom mogli da zaključe kako njihov sin odrasta u neustrašivog dinosaurusa…

Knjiga Petominutnih priča o odrastanju je je dvadeset i šesta priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih riča.

Knjige možete poručiti preko www.ntcshop.me

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

Bonus video: