NVO "Ugostitelji Crne Gore" pokrenuli kampanju "Vakciniši se"

"Kao odgovorna organizacija spremni smo da damo doprinos u borbi protiv koronavirusa i da što bolje dočekamo predstojeću ljetnju turističku sezonu od koje zavisi sudbina daljeg poslovanja za značajan dio ugostitelja i hotelijera"

4189 pregleda 15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Savo Prelević
Ilustracija, Foto: Savo Prelević

NVO "Ugostitelji Crne Gore" pokrenula je kampanju "Vakciniši se", koja ima za cilj informisanje javnosti o značaju vakcinacije kao i edukaciji o njenim društvenim i zdravstvenim aspektima.

Kako se navodi u saopštenju "Ugostitelja Crne Gore", kampanjom žele da pokažu da je vakcinacija jedini put ka normalnom životu te da pozovu građane na taj human i odgovoran čin.

"Kao odgovorna organizacija spremni smo da damo doprinos u borbi protiv koronavirusa i da što bolje dočekamo predstojeću ljetnju turističku sezonu od koje zavisi sudbina daljeg poslovanja za značajan dio ugostitelja i hotelijera. Iznenađeni smo što se današnjoj kampanji nisu odazvali predstavnici Ministarstava ekonomskog razvoja i zdravlja, a za šta su uredno dobili poziv. Odgovornost za stavljanje epidemiološke situacije pod kontrolu je na svima nama", navodi se u saopštenju.

Apelujuju na članove NVO i goste da poštuju epidemiološke mjere i na taj način daju doprinos u borbi sa virusom korona.

"Ovom prilikom pozivamo sve naše članove da, u što kraćem roku, dostave spisak zaposlenih Ministarstvu ekonomskog razvoja putem e-maila prijave@mek.gov.me kako bi nastavili proces vakcinacije", zaključuje se u saopštenju NVO "Ugostitelji Crne Gore".

Bonus video: