MZ Sveti Stefan: Nova neprijatnost na Kraljičinoj plaži

"U dogovoru sa pripadnicima policije ovog puta se ovaj događaj okončao usmenom opomenom ali sledećeg puta će svako neprofesionalno ophođenje pripadnika obezbjeđenja prema našim sugrađanima ili turistima biti procesuirano", naveli su iz Mjesne zajednice

15802 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

“Obavještavamo naše sugrađane, ali i širu javnost Crne Gore da su posjetioci Kraljičine plaže danas, opet, doživjeli neprijatnost kada ih je član obezbjeđenja firme "Guardian", angažovan od strane "Adriatic Propertiesa" nedozvoljeno fotografisao”, navodi se u saopštenju Mjesne zajednice “ Sveti Stefan”.

Predstavnike Centra bezbjednosti na licu mjesta pozvali su predstavnici Mjesne zajednice Sveti Stefan Vladislav Vlado Mitrović i Blažo Rađenović koji se već duži niz godina bore sa nepravdom koja se odvija na ovim prostorima.

“Neprofesionalnom ponašanju pripadnika obezbjeđenja svjedočili su i pripadnici CB Budva koji su dotičnome pronašli fotografije u mobilnom aparatu. U dogovoru sa pripadnicima policije ovog puta se ovaj događaj okončao usmenom opomenom ali sledećeg puta će svako neprofesionalno ophođenje pripadnika obezbjeđenja prema našim sugrađanima ili turistima biti procesuirano. Moramo istaći da smo kao zajednica zgroženi ponašanjem određenih pripadnika pomenutog obezbjeđenja jer na ovoj plaži najčešće borave žene sa malom djecom. Apelujemo da svako ko doživi bilo kakvu neprijatnost obavijesti Mjesnu zajednicu ili Centar bezbjednosti Budva”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: