Kolašin: Snijeg napadao pola metra, mašine čiste na više lokacija

Na Ski centru Kolašin 1450, kaže direktorica Anđela Vuković, visina snijega je oko 65 centimetara. Početak sezone na tom skijalištu planiran je za 15. decembar, a pripreme se privode kraju
355 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 03.12.2017. 11:18h

Visina snijega u Kolašinu je od 45 do 50 centimetara. Mehanizacija “Komunalnog”, kako kaže direktor tog preduzeća Dragan Šekularac, krenuće poslije podne ka selima i prigradskim naseljima.

“Očistili smo saobraćajnice u gradu, ali smo uspjeli da očistimo i puteve ka nekoliko bližih sela i prigradskih neselja. Ostatak puteva, prema planu prioriteta, biće očišćen u toku dana. Mašine su trenutno na terenu na nekoliko lokacija,” kazao je on.

Na Ski centru Kolašin 1450, kaže direktorica Anđela Vuković, visina snijega je oko 65 centimetara. Početak sezone na tom skijalištu planiran je za 15. decembar, a pripreme se privode kraju.

“U toku je planiranje programa zvaničnog otvaranja, koji će se bazirati na više sadržaja, kako bismo sve naše posjetioce raznih uzrasta animirali. Pripreme se privode kraju. Za koji dan počinjemo sa ukrašavanjem objekata u sklopu skijališta, u prazničnom duhu," kazala je ona.

Galerija

Bonus video: