pozvao građane tivta da se vakcinišu

Komnenović: Ovo je borba za ekonomiju i turističku sezonu

U Tivtu je danas počela masovna vakcinacija, u prostorijama DTV "Partizan". Na četiri punkta, u dvije smjene angažovano je 8 doktora. Punktovi će raditi svakog dana od 8:00 do 20:00 časova

3452 pregleda 4 komentar(a)
Komnenović, Foto: Opština Tivat
Komnenović, Foto: Opština Tivat

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović primio je danas vakcinu protiv koronavirusa i pozvao građane Tivta da učine isto.

"Ovo je borba za ekonomiju i turističku sezonu. Ukoliko u najkraćem roku ne izvršimo imunizaciju, dovodimo u pitanje turističku sezonu i privredni rast koji je zabilježen tokom prazničnih dana.

Stigao je kontigent od 2.400 "Sinofarmovih" vakcina, što zadovoljava potrebe Tivta u ovom trenutku. U sali DTV "Partizan" su stvoreni optimalni uslovi. Vakcinacija kratko traje. Procedure su sasvim jasne i molim sve sugrađane da se odazovu pozivu.

vakcinacija
foto: Opština Tivat

Pozivam sve sugrađane da se vakcinišu, da se što prije vratimo normalnom životu i normalnim uslovima rada i poslovanja", rekao je Komnenović.

U Tivtu je danas počela masovna vakcinacija, u prostorijama DTV "Partizan".

Na četiri punkta, u dvije smjene angažovano je 8 doktora. Punktovi će raditi svakog dana od 8:00 do 20:00 časova.

Predsjednik Opštine primio je kinesku "Sinofarm" vakcinu, koja je na raspolaganju, za sve koji se odluče za vakcinaciju.

Preporučujemo za Vas