Kadrovske smjene

Smijenjen zamjenik direktora Opšte bolnice Bijelo Polje

Sa kadrovskim promjenama nastaviće se i narednih dana, a sve u cilju poboljšanja zdravstvene zaštite i pružanja usluga pacijentima, sa ciljem da se od Opšte bolnice u Bijelom Polju napravi regionalni medicinski centar

15148 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

Direktor Opšte bolnice Bijelo Polje Kenan Erović (URA) smijenio je pomoćnika direktora te ustanove Duška Vojinovića, potvrđeno je "Vijestima" iz te zdravstvene ustanove.

Erović je imenovan prije oko mjesec dana, na mjesto smijenjene direktorice Biserke Bulatović.

Kako je "Vijesti" potvrđeno iz izvora te zdravstvene ustanove, u toku su i dalje smjene u toj ustanovi, pa je za načelnika Urgentnog bloka, umjesto dr Budimira Rakonjca postavljen ortoped dr Davor Bulatović, dok će glavni tehničar na istom odjeljenju biti Tomislav Femić (umjesto Tine Smolović).

Uz to, za načelnika internog odjeljenja imenovan je Milan Veličković, na mjesto Cvijete Sekulić.

Takođe, promjene su izvršene na odjeljenju hirurgije pa za glavnog tehničara imenovan Bojan Rakočević (umjesto dosadašnjeg Rada Nedovića).

Kako saznajemo sa kadrovskim promjenama nastaviće se i narednih dana, a sve u cilju poboljšanja zdravstvene zaštite i pružanja usluga pacijentima, sa ciljem da se od Opšte bolnice u Bijelom Polju napravi regionalni medicinski centar, saznaju "Vijesti" iz bjelopoljske Bolnice.

Preporučujemo za Vas