Ako se direktor Bjanke izvini, gosti hotela će moći u Ski-centar "Kolašin 1450"

"Još imamo vremena da zajedničkim angažovanjem podržimo jedni druge", kazala je direktorica Ski-centra Anđela Vuković
0 komentar(a)
Kolašin 1450, Foto: Slavko Radulović
Kolašin 1450, Foto: Slavko Radulović
Ažurirano: 01.12.2017. 19:50h

Iz uprave Ski-centra “Kolašin 1450“ poručili su da su spremni da povuku odluku o zabrani prodaje ski-pasova za goste hotela "Bjanka", ako im se direktor Nikola Kasalo javno izvini.

Uprava Ski-centra se na zabranu odlulučila nakon što je Kasalo, navodno, iznio "neutemeljene optužbe na neuslovnost i lošu uslugu na skijalištu".

Direktorica Ski-centra Anđela Vuković podsjetila je da odlukom uprave, "do sada nijedan turista nije oštećen, jer su pripreme za predstojeću sezonu u toku, a zvanično otvaranje skijališta biće sredinom decembra".

"Još imamo vremena da zajedničkim angažovanjem podržimo jedni druge u pozitivnom smjeru, kako bi izbjegli slične neprijatnosti. Radi dalje uspiješne saradnje, bilo bi poželjno da se gospodin Kasalo javno izvini našim zaposlenima i time pokaže dobru volju kako bi prevazišli novonastalu situaciju. Kolašin je nosioc turizma sjevera Crne Gore, tako da malo pozitivnog podsticaja od kolega ne bi bilo na odmet”, kazala je ona za portal Standard.

Ona je istakla da se "radnici na skijalištu bezrezervno trude da svaki gost bude siguran, adekvatno uslužen i ujedno zadovoljan uslugom".

Kasalo je prije dva dana “Vijestima” kazao da "nikada nijesu imali pritužbe na rad i uslove na skijalištu".

Na odluku uprave Ski-centra do sada nije bilo zvaničnih reakcija iz Nacionalne i lokalne turističke organizacije i Ministartva turizma.

Bonus video: