Zelena akcija Telekoma: Priroda ima nešto važno da nam kaže

Svi korisnici e-računa od Telekoma dobijaju 50GB, a za nove Non-stop korisnike dupli GB i minuti

17738 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Crnogorski Telekom
Foto: Crnogorski Telekom

Planeta Zemlja godišnje izgubi šumsko prostranstvo barem 12 puta veće od Crne Gore, a dobar dio drveta se potroši za štampane račune – samo u našoj zemlji godišnje preko 100 tona, poruka je kultnog muzičar regiona Ramba Amadeusa u kampanji Crnogorskog Telekoma „Non-stop u harmoniji sa prirodom“, koju je podržao u očekivanju da će imati blagotvoran uticaj na podizanje svijesti o ekologiji, kao najvećem izazovu današnjice.

U želji da skrenu pažnju na taj problem i motivišu građane da umjesto papirnih koriste elektronske račune, u Telekomu su odlučili da svakom Non-stop korisniku e-računa poklone 50GB interneta, koje mogu aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju.

U okviru zelene Non-stop postpejd ponude, novi korisnici koji uz ugovor aktiviraju e-račun, dobijaju dodatnih 50GB interneta mjesečno tokom polovine trajanja ugovora.

Aktivni korisnici koji već koriste e-račun ili ga aktiviraju tokom zelene promocije, dobijaju 50GB validnih 30 dana.

E-račun se lako aktivira, kroz Telekom ME aplikaciju, SMS-om ili u šopu.

Dodatno, svi novi Non-stop korisnici koji u Telekom mrežu dođu do kraja juna, dobijaju duplo više gigabajta i duplo više minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori tokom cijelog trajanja ugovora.

„U Telekomu smo prethodnu godinu posvetili razvoju digitalnih alata kako bi naši korisnici brzo i jednostavno mogli da upravljaju servisima i uslugama, istovremeno čuvajući zdravlje u vrijeme epidemije. Nismo željeli da se na tome zaustavimo jer smo shvatili da u eri interneta i digitala, ako udružimo snage i uz malo truda, možemo da uradimo mnogo u oblasti ekologije, a najbolji način je ako počnemo od onog što nam zaista nije neophodno – eliminisanja papirnih računa. Uvjerena sam da će naši korisnici prepoznati potencijal i značaj naše zelene inicijative i da će aktivirati e-račune, a mogu da kažem i da je ovo samo početak niza aktivnosti koje ćemo realizovati i unutar i van kompanije u oblasti ekologije, kako bismo nastavili da razgovaramo o ovoj veoma važnoj temi“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Non-stop postpejd paketi korisnicima donose dodatnih 100 GB mjesečno za opušteno uživanje u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO GO platformama.

Na taj način korisnici ne troše gigabajte iz osnovnih paketa, a na isti način funkcioniše i njihova Extra TV mobilna aplikacija.

Portal radio.telekom.me donosi muzički i informativni program brojnih crnogorskih radio stanica bez potrošnje interneta.

Istovremeno, Telekomovi korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira.

Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu.

Detalji o zelenoj ponudi i detaljima aktivacije e-računa i gigabajta mogu se dobiti na sajtu https://telekom.me/privatni-korisnici/non-stop-postpejd