Krivokapić: Bogata iskustva i tekovine islamske vjere neka ispune našu zajedničku kuću, Crnu Goru

On je svim vjernicima poželio da nakon jednomjesečnog uzdržanja, njihove domove nikada ne napusti duh ljubavi, smirenja, skromnosti i zajedništva

3495 pregleda 8 komentar(a)
Zdravko Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Zdravko Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić uputio je čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama.

“Želim da čestitam jedan od najvećih islamskih praznika riječima koje govore o najdubljim ljudskim čežnjama i ushođenju ka vrijednostima koje nijesu ostvarive bez idealizma, optimizma, truda i odricanja", kazao je Krivokapić.

On je svim vjernicima poželio da nakon jednomjesečnog uzdržanja, njihove domove nikada ne napusti duh ljubavi, smirenja, skromnosti i zajedništva.

"Takođe, najmlađima želim da se sjećaju ovogodišnjeg “bajramluka” koji je tradicionalno i praznik dječje radosti, ali i praznik tokom kog se vjernici sjećaju i svih žrtava na putu vašeg iskrenog ispovjedanja vjere", navodi se u čestitki.

"Neka bi bogata iskustva i tekovine islamske vjere koja ljude čini boljima, mudrijima i pristupačnijima, duhom zajedništva, razumijevanja i saosjećanja do kraja ispunila i našu zajedničku kuću, Crnu Goru”, zaključio je Krivokapić.

Bonus video: