Besplatno se priključite i osvojite vrijedne nagrade! Ostalo je samo sedam dana!

U ovom takmičenju možete trgovati bez rizika, virtuelnim, umjesto stvarnim novcem. Od takmičara se ne zahtijeva da ulažu ništa osim svojih vještina i koriste svoje najbolje strategije, kako bi osvojili spektakularne nagrade i to bez ikakvih troškova

45997 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit prime
Foto: Limit prime

Ušli smo u poslednju nedelju našeg Limit Prime - Demo takmičenja u trgovanju na berzi. Još uvijek nije kasno da se priključite i osvojite putovanje za Španiju!

Veliko interesovanje za ovo takmičenje i vještina koju su pokazali učesnici prijatno nas je iznenadila a top lista najboljih trejdera mijenja se svakog trenutka. Takmičenje je vrlo neizvijesno i svima pruža mogućnost pobjede.

A da bi takmičenje učinili još zanimljivijim pozivamo sve zainteresovane širom regiona da se prijave i odmjere svoje snage!

Ako ne volite da rizikujete i želite da naučite više o trgovanju na berzi ovo je idealna prilika za vas!

Jedan od glavnih razloga koji sprečava mnoge ljude da se oprobaju na berzi je strah od gubitka početnog ulaganja. Dobra vijest je da vam upravo ovo takmičenje omogućava da se bez ulaganja i rizika potpuno besplatno naučite da trgujete uz pomoć virtuelnog novca i pritom osvojite vrijedne nagrade!

Šta je Demo takmičenje?

Limit Prime - vaš najpouzdaniji online broker, pruža mogućnost svim trejderima u regionu da učestvuju u Demo takmičenju. U ovom takmičenju možete trgovati bez rizika, virtuelnim, umjesto stvarnim novcem. Od takmičara se ne zahtijeva da ulažu ništa osim svojih vještina i koriste svoje najbolje strategije, kako bi osvojili spektakularne nagrade i to bez ikakvih troškova.

Dalje, trgovci mogu da testiraju svoje tehnike, planove trgovanja i strategije, kao i da steknu osjećaj o funkcionisanju tržišta, što ovo takmičenje čini odličnim iskustvom za one koji žele kasnije da počnu sa trgovanjem putem stvarnog računa.

Koja su pravila Limit Prime Demo takmičenja?

Takmičenje počinje 19.04.2021, a završava se 19.05.2021. Svako ko je stariji od 18 godina i otvori demo račun u ovom periodu postaje učesnik/ca u takmičenju. Svaki takmičar dobija virtuelni iznos od 10.000 američkih dolara koji može uložiti na način koji smatra najboljim.

Tri takmičara koji postignu najbolje rezultate na kraju trke, biće nagrađena za svoje vještine. Više o pravilima možete pročitati ovdje.

Ovo takmičenje je otvoreno za svakoga, sa ili bez prethodnog iskustva u trgovanju.

limit prime
foto: limit prime

Koje su nagrade?

Za jedno mjesečno takmičenje, najbolji trgovci zaslužuju najbolji tretman.

Zato smo našu podršku na mečevima Real Madrida uparili sa podrškom najboljih trgovaca kojima će biti dodijeljene sledeće nagrade:

  • Pobjednik - Ekskluzivni paket “REAL MADRID Experience” koji uključuje: Avionsku kartu za Španiju, dvodnevni boravak u luksuznom hotelu i ulaznicu za meč La lige fudbalskog tima sa 13 titula evropskog šampiona - “Real Madrid” - u sezoni 2021-2022.
  • Druga nagrada je originalan dres Real Madrida prilagođen imenu dobitnika.
  • Treće mjesto osvaja originalni Realov ruksak koji je dizajnirao Adidas.

Kako se možete pridružiti?

Vrlo jednostavno. Možete se prijaviti ovdje za Limit Prime Demo takmičenje ili ovdje da biste otvorili stvarni račun.

Limit Prime - Where the Winners Trade

Mail: info@limitprime.com

Sajt: https://limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 086

Pratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin

© LIMIT PRIME 2021