Demokrate odgovorile mojkovačkom DPS-u: Vi se ponosite svime onime čega se častan čovjek stidi

"U Prijestonici smo vas spustili za čak 775 glasova ili 15%. U Mojkovcu bilježimo rast od čak 230%, što do sada nikome nije pošlo za rukom. U Tuzima smo postali parlamentarna snaga i sa 112 porasli na 368 glasova"
65 pregleda 34 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Ažurirano: 30.11.2017. 17:29h

Demokratska Crna Gora poručila je mojkovačkom DPS-u da "nema tih matematičkih brojki koje mogu zamagliti zloupotrebe kojima ste ostvarili izborni rezultat".

Oni su reagovali na sopštenje u kojem mojkovački DPS navodi da "Demokrate kao da pate od kolektivne amnezije."

"Nema tih matematičkih brojki koje mogu zamagliti zloupotrebe kojima ste ostvarili izborni rezultat, niti ima tih računskih operacija koje će pobiti vaš strmoglav pad rejtinga. Nemate se vi čime ponositi, ali se zato imate čega zastidjeti. Vi se ponosite kriminalcima koje ste izveli na ulice, a mi se ponosimo časnom i čestitom Crnom Gorom. Vi se ponosite kupoprodajnim punktovima za lične karte, torbama para i lažnim obećanjima, a mi našom istinom, čistim rukama i svijetlim obrazom. Vi se ponosite svime onime čega se častan čovjek stidi. Koliko ste nemoćni pokazuje i činjenica da ste mobilisali svu silu kojom raspolažete, da djelujete onde gdje ste najmoćniji. U malom gradiću kojeg ste takođe upropastili i unazadili. A možemo zamisliti koliko ste tek nemoćni u ostalim gradovima Crne Gore. Otuda i potreba da barjačite sa rezultatom ostvarenim palicama, pištoljima i parama, ne bi li prikazali lažnu moć u koju više niko ne vjeruje i koja se odavno istopila. Takođe, radi javnosti, a ne radi vas, projekcije Demokrata se odnose na rejting u slobodnim uslovima, a ne u stanju opšte opsade, uz djelovanje razbojnika, upotrebe miliona eura i angažman kompletne Vlade Crne Gore. U slobodnim i fer uslovima, DPS ne bi ni cenzus doskočio", navodi se u saopštenju.

U saopštenju Demokrate dodaju da "ali kako vam očigledno nije jasno da ste u padu, hajde da se opet ukratko podsjetimo."

"U Prijestonici smo vas spustili za čak 775 glasova ili 15%. U Mojkovcu bilježimo rast od čak 230%, što do sada nikome nije pošlo za rukom. U Tuzima smo postali parlamentarna snaga i sa 112 porasli na 368 glasova. Dok ste vi u Tuzima doživjeli pad za 764 glasa, odnosno 21%. Dokaz vašeg pada su i primorske opštine, naročito Budva i Kotor gdje je vaša vlast bila zabetonirana. U Budvi smo vas spustili za čak 1377 glasova, što je 27% manje. U Kotoru, gdje ste takođe čvrsto držali vlast, Demokrate su sa osvojenih 1801 glasom bile predvodnik promjena. U Herceg Novom DPS je ostvario 900 glasova manje, odnosno zabilježio je pad od 15%. U 7 opština u kojima su do sada realizovani izbori uzeli smo vam 4 816 glasova. Sve ovo je uvertira za ono što vas tek čeka. I, na kraju, riječi fukarluk i slične ostavljamo vama, jer ste vi iz tog miljea. I ne pada nam na pamet da se služimo uličarskim riječnikom, odnosno riječnikom na kojem ste vi odškolovani", zaključile su Demokrate.

Bonus video: