Bogavac i Obradović: Bajram da ojača naše opredjeljenje da zajednički gradimo budućnost

Oni su sugrađanima poželjeli da praznik provedu u miru i zdravlju, međusobnom razumijevanju, poštovanju i toleranciji među ljudima

3547 pregleda 3 komentar(a)
Opština Berane, Foto: Tufik Softić
Opština Berane, Foto: Tufik Softić

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac i predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović čestitali su Ramazanski bajram beranskom imamu, Rahimu efendiji Muratoviću i građanima koji slave islamski praznik.

Oni su sugrađanima poželjeli da praznik provedu u miru i zdravlju, međusobnom razumijevanju, poštovanju i toleranciji među ljudima.

"Neka ovaj praznik sve ljude podsjeti na važnost njegovanja međusobnog poštovanja i razumijevanja, dobrote i solidarnosti, a u svaki dom unese radost i slogu da pokažemo uzajamno uvažavanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih naših građana", saopštio je Bogavac.

Obradović je ovom prilikom poručio da veliki praznik ojača naše opredjeljenje da i dalje zajednički gradimo bolju budućnost.

"Želim da svaki pojedinac i porodica Bajram dočekaju i provedu u zadovoljstvu i miru, sa svojim komšijama i svim ljudima dobre volje", kazao je on.

Bonus video: