vakcinu sinofarm primio u hali sportova u beranama

Bečić se vakcinisao: Siguran sam da je sve što su zdravstvene institucije odobrile kvalitetno i djelotvorno

Prema njegovim riječima, on je odlučio da to učini u Beranama kako bi poslao poruku i dao skroman doprinos i podsticaj procesu masovne vakcinacije i u sjevernom regionu naše zemlje

32459 pregleda 981 reakcija 49 komentar(a)
Bečić ma vakcinaciji, Foto: Tufik Softić
Bečić ma vakcinaciji, Foto: Tufik Softić

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečic, kako je i najavljeno, nešto poslije 13 časova vakcinisao se u Beranama, na punktu u Hali sportova.

"Kao sto sam i obećao prije nekoliko mjeseci, kada sam saopštio da ću pristupiti procesu vakcinacije kada krene masovna vakcinacija u Crnoj Gori i kada vakcine budu dostupne svim građanima, to sam danas i učinio javno", kazao je Bečić.

On je saopštio da misli da nije preležao koronavirus, a da je i test na antitijela pokazao da ih nema.

Bečić vakcinacija
foto: Tufik Softić

"Što se tiče vacine koju sam primio, rekao sam prije nekoliko mjeseci da nemam favorite među vakcinama, jer sam siguran da sve ono što su odobrile zdravstvene institucije je kvalitetno i djelotvorno. Rekao sam našim zdravstvenim radnicima da ću primiti onu vakcinu koje ima u ovom trenutku najviše u Crnoj Gori, tako da sam primio kinesku vakcinu Sinofarm", kazao je on.

Prema njegovim riječima, on je odlučio da to učini u Beranama kako bi poslao poruku i dao skroman doprinos i podsticaj procesu masovne vakcinacije i u sjevernom regionu naše zemlje.