Rotari klub Kotor donirao stvari u vrijednosti od 2.000 eura psihijatrijskoj bolnici

Doktorka Marina Roganović specijalista neuropsihijatar - načelnica odjeljenja za liječenje bolesti zavisnosti u Specijalnoj bolnici za psihijatriju u Kotoru, posebno je istakla koliko su ovakve donacije potrebne i važne u institucijama poput ove
55 pregleda 0 komentar(a)
donacija psihijatrijskoj bolnici, Foto: Rotari klub Kotor
donacija psihijatrijskoj bolnici, Foto: Rotari klub Kotor
Ažurirano: 30.11.2017. 12:51h

Članovi Rotari kluba Kotor su posjetili Specijalnu bolnicu za psihijatriju u Kotoru i tom prilikom rukovodstvu te medicinske ustanove uručili donaciju u vrijednosti od dvije hiljade eura.

Donacija se sastoji od garderobe, posteljine, peškira i novca kojim su kupljena higijenska sredstva za potrebe štićenika ove ustanove. Dio ove donacije je i projekat firme „All ing" za premjer i predračun radova priliom renoviranja dobrotske bolnice. Prisutnim rotarijankama i rotarijancima obratio se direktor Specijalne bolnice za psihijatriju u Kotoru doc. dr Dragan Čabarkapa, zahvalivši im se na vrijednoj donaciji.

Doktorka Marina Roganović specijalista neuropsihijatar - načelnica odjeljenja za liječenje bolesti zavisnosti u Specijalnoj bolnici za psihijatriju u Kotoru, posebno je istakla koliko su ovakve donacije potrebne i važne u institucijama poput ove.

Pored garderobe koju su sakupili naši rotarijanci i njihovi prijatelji kao i novčane donacije Rotari kluba Kotor, akciju su donacijom podržali: Katarina Milošević - apoteka Medikor, Cosmetics market - sredstva za higijenu, Gani Resulbegović - RC Ulcinj, Sevret Husić - RC Ulcinj, Nataša Kuleševa - hostel "Cent" i firma "All ing" članice Rotary kluba Kotor Aleksandre Vučković Otašević.

Bonus video: