One&Only Portonovi organizuje ekskluzivnu večeru uz tihu aukciju slike Svetlane Dragojević

Večera humanitarnog karaktera predstavlja završnu fazu samostalne izložba slika Svetlane Dragojević “Urbana utopija” u rizortu One&Only Portonovi

28742 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi

U utorak, 18. maja 2021, u 19:30h, u restoranu Sabia by Giorgio Locatelli, rizorta One&Only Portonovi u Kumboru biće organizovana ekskluzivna večera uz uparivanje vina. Večeri će prisustvovati crnogorska slikarka Svetlana Dragojević, zajedno sa generalnim menadžerom One&Only Portonovi rizorta, Mikeleom Điraudom.

Ova večera humanitarnog karaktera predstavlja završnu fazu samostalne izložba slika Svetlane Dragojević “Urbana utopija” u rizortu One&Only Portonovi.

Portonovi PR
foto: One&Only Portonovi

“U srži One&Only filozofije je stvaranje radosti. Društveno odgovorno poslovanje je važna komponenta našeg djelovanja, pa će tokom ove večere jedno umjetničko djelo biti licitirano, te će tihom aukcijom biti prodato, a sav prihod biće doniran u dobrotvorne svrhe”, kazao je Điraudo.

Tokom večere od 3 slijeda, gosti će uživati u rafiniranoj italijanskoj kuhinji i receptima kreiranim od strane šefa sa Mišlenovom zvjezdicom, Đorđa Lokatelija, uz uparivanje internacionalnih i regionalnih vina.

“Gosti će moći da odaberu mesni ili riblji meni, sačinjen od najfinijih, pažljivo probranih namirnica. Ovo jedinstveno iskustvo biće nadograđeno vinima Fresco Bianco, Bella Novella i Arhonto Krgović”, dodao je Alesandro Botaci, šef restorana Sabia by Giorgio Locatelli.

Cijena za ovaj gastronomsko-umjetnički događaj iznosi 100 eura po osobi. Rezervacije se vrše putem broja +382 31 691 000, ili mail-om na maja.novovic@oneandonlyportonovi.com.

O brendu One&Only

Stvoren isključivo za tržište ultra luksuza, One&Only je zamišljen kao obilježje izvrsnosti. Smješteni u nekim od najljepših destinacija na svijetu, svaki nagrađivani rizort gostima nudi prepoznatljiv stil i jedinstvenost utemeljenu u lokalnoj kulturi, iskreno gostoprimstvo i životnu energiju kojoj nema premca.

Portonovi PR
foto: One&Only Portonovi

Ekskluzivna kolekcija uključuje nedavno otvoreni One&Only Portonovi u Crnoj Gori; One&Only Reethi Rah na Maldivima; One&Only Le Saint Geran na Mauricijusu One&Only Roial Mirage i One&Only The Palm u Dubaiju; One&Only Palmilla i One&Only Mandarina u Meksiku; One&Only Kejptaun u Južnoj Africi; Emirates One&Only Volgan Valley u Plavim planinama u Australiji; One&Only Desaru Coast u Maleziji; One&Only Nyungwe House i One&Only Gorila Nest u Ruandi. Dodatni rizorti u razvoju uključuju One&Only Kea Island u Grčkoj i One&Only One Za’abeel u Dubaiju, kao i zajednice One&Only Private Homes širom svijeta. Više informacija o brendu One&Only dostupno je na oneandonliresorts.com.