Mašović zatražio da bude poligrafski ispitan zbog prijave za paljenje automobila

"Ja sam u policiji zatražio da budem poligrafski ispitan i zbog Čeda Jelića, i tadašnje prijave i sadašnjeg paljenja auta, kao i zbog izjave sadašnjeg potpredsjednika opštine da su navodno za mog mandata nestali milioni. Tražim to iz moralnih i ljudskih razloga da zaštitim lični integritet", rekao je on

11193 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Mašović, Foto: Arhiva Vijesti
Mašović, Foto: Arhiva Vijesti

Bivši predsjednik Andrijevice Srđan Mašović izrazio je žestoko negodovanje zbog pozivanja na informativni razgovor u policiji u vezi sa paljenjem automobila sugrađaninu Čedu Jeliću i zatražio da bude poligrafski ispitan radi zaštite ličnog integriteta.

On je kazao da ga je prijavio Jelić zbog sumnje da mu se sveti radi ranije prijave koju je protiv njega podnio dok je bio predsjednik opštine.

"Ja sam u policiji zatražio da budem poligrafski ispitan i zbog Čeda Jelića, i tadašnje prijave i sadašnjeg paljenja auta, kao i zbog izjave sadašnjeg potpredsjednika opštine da su navodno za mog mandata nestali milioni. Tražim to iz moralnih i ljudskih razloga da zaštitim lični integritet", rekao je Mašovic.

On je rekao da se za devet godina mandata trudio da bude predsjednik svih građana i da je mnogima pomogao ne gledajući na politička opredjeljenja.

"Nikada ni Čedu ni bilo kom tadašnjem opozicionaru i učesnika litija nisam ni lično naudio, niti sam bilo koga podstrekavao da se učini bilo kakva nepravda" kazao je on.

Mašović je apelovao da policija hitno rasvijetli nedjelo paljenja vozila Jeliću.

“Zatražio sam u policiji a evo tražim i putem medija da budem poligrafski ispitan na sve okolnosti koje sam vam rekao” - kazao je bivši predsjednik opštine Andrijevica.

Andrijevčaninu Čedu Jeliću je sinoć oko 21 čas zapaljen automobil a on je to doveo u vezu sa prošlogodišnjim predvođenjem litija u tom gradu.

Policija je jutros saopštila da je privela više osoba na informativni razgovor u cilju rasvjetljavanja ovog događaja.

Bonus video: