Petominutne priče o mudrosti!

Knjiga Petominutnih priča o mudrosti je dvadeset i deveta priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih priča

2484 pregleda 0 komentar(a)
Petominutne priče o mudrosti!, Foto: Vijesti online
Petominutne priče o mudrosti!, Foto: Vijesti online

Knjiga Petominutnih priča o mudrosti je dvadeset i deveta priča iz kolekcije Diznijevih petominutnih priča. Vjerujemo da će vas ove priče zabaviti ali i podstaći da sa djecom razgovarate i učite ih veštinama koje će im pomoći da se vješto i mudro snalaze u životu.

U prvoj priči koja nosi naziv Snaga i um, Mogli će pokazati svojim prijateljima Baluu i Bagiri da može da se sam snađe koristiće vještine koje su ga njih dvojica naučili.

Miki Maus i njegovi prijatelji naći će se u jednoj staroj poučnoj priči koja nosi naziv Mala crvena koka. Naučiće da je važno pomagati drugima…a ostaće i bez krckavog, svježeg i toplog hljeba. Arijela, mala sirena i njene sestre naćiće se usred pustolovine. Morska struja će biti jaka i odvešće ih u dio okeana iz koga će ih vratiti njihova snalažljivot i hrabrost.

Mišić Timotije, zvijezda cirkuske tačke zajedno sa slončetom Dambom predstaviće se u najboljem svijetlu jer na predstavu dolaze Timotijevi roditelji. Iako im je stalo da tačku perfektno urade, shvatiće da roditelji žele samo da vide svog srećnog sina koji radi posao koji voli.

Zlatokosa sada živi u dvorcu i pred njom je novi izazaov. Ona želi da pomogne svojim roditeljima u vođenju kraljevstva ali ne zna kako. Uz umjetnost i svoje talente pokazaće kako je ona zaista jedna posebna princeza!

Knjige možete poručiti preko www.ntcshop.me

Želimo vam lijepo čitanje i uživanje sa vašim mališanima uz naše knjige!

Bonus video: