Podrška Glavnog grada biznisu: Prostor i usluge besplatni za sedam preduzeća

“Obezbijedili smo besplatan kancelarijski prostor i računovodstvene usluge u prvoj godini poslovanja za sedam preduzeća, koja su u u procesu osnivanja ili posluju manje od 12 mjeseci”, naveli su iz Glavnog grada
209 pregleda 0 komentar(a)
Zgrada Glavnog grada, Foto: Luka Zeković
Zgrada Glavnog grada, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.11.2017. 17:40h

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada pružiće podršku za sedam preduzeća, saopšteno je iz Pg biroa.

“Obezbijedili smo besplatan kancelarijski prostor i računovodstvene usluge u prvoj godini poslovanja za sedam preduzeća, koja su u u procesu osnivanja ili posluju manje od 12 mjeseci”, naveli su iz Glavnog grada.

Tu mogućnost su, kako su istakli, dobili „NaMapi.me” - Mišo Savović, „Dedal” - Leka Dedivanović, “Master travel” - Tamara Radulović, “Fit Camp” - Anđela Lazarević, „E.P. translation” - Elmina Premtić, računovodstvena agencija - Dragan Goranovići preduzeće „Arhetip” - Bojan Đurišić.

“Odluku je donio žiri na osnovu biznis planova preduzeća. Takođe, Fondacija prof. dr Dragan Lajović je uručila studentske nagrade iz oblasti biznisa i preduzetništva za školsku 2016/17. godinu, za tri studenta”, dodali su iz PG biroa.

Prvu nagradu, odnosno i 400 eura, osvojila je kako su saopštili Milica Đurović, drugu i 350€ Anica Beljkaš, a treću i 250 eura Jelena Tomašević, svi sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Bonus video: