Čelnici Opštine Nikšić primili karatiste koji su osvojili srebrnu medalju na EP

Predsjednik Kovačević je naglasio da će lokalna uprava i ubuduće biti podrška mladim talentovanim sportistima koji su ujedno najbolji reprezenti našeg grada i države", navodi se u saopštenju za javnost

4572 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Opština Nikšić
Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević primio je nikšićke karatiste Predraga Smolovića i Nikolu Malovića, koji su kao članovi reprezentacije Crne Gore osvojili srebrnu medalju na nedavno održanom 56. seniorskom prvenstvu Evrope. Sastanku je prisustvovao i predsjednik Skupštine opštine, Nemanja Vuković.

"Čestitajući Smoloviću i Maloviću, kao i svim članovima reprezentacije, predsjednik Opštine je istakao da je Nikšić, kao grad sporta ponosan na njihov uspjeh i da su oni najbolji dokaz da trud, rad i nesebično zalaganje uvijek bivaju nagrađeni. Predsjednik Kovačević je naglasio da će lokalna uprava i ubuduće biti podrška mladim talentovanim sportistima koji su ujedno najbolji reprezenti našeg grada i države", navodi se u saopštenju za javnost.

Zahvaljujući na prijemu osvajači medalje istakli su da će nastaviti da marljivo i predano treniraju, kako bi i u budućnosti ostvarivali rezultate na koje ćemo svi biti ponosni.

Kovačević je Maloviću i Smoloviću uručio prigodne novčane nagrade, kao i vaučere za korišćenje teretane, koje je obezbijedio „City fitness“ centar.

Bonus video: