Montenomaks: FedEx i TNT usluge ne poznaju granice

Iz Montenomaksa C&L poručuju da su kroz FedEx i TNT usluge donijeli međunarodne standarde u naše domaće poslovanje

35728 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Montenomaks
Foto: Montenomaks

U svakom poslu najviše se cijeni kada ste posvećeni, precizni, efikasni i uvijek prvi. Posebno se cijeni kada su ovi postulati od početka poslovanja prioritet i upravo oni prave "razliku".

U najizazovnijem periodu koji je donijela pandemija koronavirusa, tu "razliku" napravile su kompanije bez kojih bi nam svakodnevni život bio daleko teži.

Svi smo posebno zahvalni brzim kurirskim službama čija logistika nam je omogućila da ostanemo povezani i sa onima koji su na drugom kraju svijeta.

Vodeća kompanija na logističkom tržištu Crne Gore Montenomaks C&L, članica renomirane Nelt grupe, posebno se izdvojila svojom besprekornom brigom o robi klijenta, od momenta preuzimanja, preko svih carinskih procedura, pa do dostave na željeno odredište.

Ova kompanija licencirani je zastupnik FedEx usluga na crnogorskom tržištu od 2015, a od 2019. i zvanični provajder TNT usluga u našoj zemlji.

A kolika je snaga FedEx i TNT usluga najbolje opisuje slogan da "današnji svijet ne poznaje granice, već samo vremenske zone".

Montenomaks
foto: Montenomaks

Šta zapravo korisnici dobijaju korišćenjem dvije kurirske mreže u jednom servisu?

Ujedinjenjem FedEx i TNT kompanije, Montenomaks C&L je svojim korisnicima obezbijedio pristup kombinovanoj mreži usluga na jednom mjestu, u više od 220 zemalja Evrope i svijeta, pružajući im pritom veće mogućnosti nego ikada ranije.

Ovo su ključne koje prave "razliku".

• Na jednom mjestu dobijate Express i Economy servis koji vam je potreban

• Vaše manje pošiljke i dokumentaciju šaljemo avio transportom (FedEx International priority i TNT Global Express service) i stižu vam na željenu adresu, po vrlo povoljnim cijenama

• Isporuka je zagarantovana u više od 220 zemalja

• Kada šaljete pošiljke većih gabarita, a manje hitnosti, isporuka se obavlja drumskim servisom po najpovoljnijim cijenama (TNT Economy Express service)

• Montenomaks C&L, FedEx i TNT nude i jako povoljne economy tarife za Sjedinjene Američke Države, Kinu, kao i ka Evropi, te zastupništvo u uvoznim carinskim procedurama u zemljama Evropske unije i van nje

• Cijela procedura slanja je digitalizovana i pojednostavljena uz pomoć aplikacija FedEx Ship Manager™ Lite i my TNT

• Uvijek se možete informisati o statusu pošiljke, a očekujete i brze odgovore na sva pitanja

• I na kraju – ne brinite o skrivenim troškovima, neće ih biti jer ćete uvijek dobiti preciznu i transparentnu cijenu transporta

Iz Montenomaksa C&L poručuju da su kroz FedEx i TNT usluge donijeli međunarodne standarde u naše domaće poslovanje.

Za klijente to znači da im pošiljka stiže bezbjedno i brzo na bilo koju adresu u Crnoj Gori i širom svijeta!