Humanost spaja – Meridianbet podržao rad Fondacije "Budi human"

Fondacija je do sada uspjela da pošalje 31 mališana na liječenje i pomogne im da ostvare svoju šansu za srećnije i bezbrižnije djetinjstvo

3518 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Sportska kladionica Meridian podržala je rad Fondacije “Budi human”. Podrška ove društveno odgovorne kompanije je od izuzetnog značaja za jačanje administrativnih kapaciteta Fondacije.

Humanost je jedini centar koji treba da okuplja što veći broj ljudi, kako bi se ostvarili svi neophodni uslovi za pružanje pomoći djeci kojoj je neophodno liječenje u inostranstvu.

"Sa velikim zadovoljstvom smo se odazvali pozivu Fondacije "Budi human" da budemo njihovi prijatelji. Drago nam je što su u nama prepoznali kvalitet i što su baš nama uputili poziv za saradnju. Kompanija Meridianbet se zaista trudi da pomogne i izađe u susret svima kojima je pomoć potrebna. Zajedno sa njima, koji se toliko bore da skupe sredstva za djecu kojoj je pomoć potrebna, smatramo da ćemo uraditi velike stvari za njih. Djeca su naša budućnost, i potrudićemo se da pomognemo što više kako bi što manje djece čekalo pomoć da podje na liječenje", naveli su iz kompanije Meridianbet.

Fondacija je do sada uspjela da pošalje 31 mališana na liječenje i pomogne im da ostvare svoju šansu za srećnije i bezbrižnije djetinjstvo.

Predstojeći planovi su da se u narednom periodu proširi djelovanje Fondacije i da se pomogne starijima od 21 godinu.

Iz kompanije su dodatno naglasili da će uvijek podržati aktivnosti koje imaju cilj poput rada Fondacije.

Sportska kladionica Meridian prednjači na našem području po svojim humanitarnim akcijama. Izuzetno je pohvalna društvena angažovanost kojom podstiče cjelokupno društvo na humanost i solidanost.