Artist in residence: Humanitarna večera u restoranu Sabia by Giorgio Locatelli u srijedu 9. jun

“U srži One&Only filozofije je stvaranje radosti. Društveno odgovorno poslovanje je važna komponenta našeg djelovanja, pa će tokom ove večere jedno umjetničko djelo biti licitirano i prodato tihom aukcijom, a sav prihod će biti doniran u dobrotvorne svrhe”, kazao je Điraudo

16257 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi

U srijedu, 9. juna 2021, u 18:30h, One&Only Portonovi rizort organizuje drugu po redu ekskluzivnu večeru u sklopu projekta Artist in residence. Večera će se održati u restoranu Sabia by Giorgio Locatelli, a goste će dočekati crnogorska akademska slikarka Danijela Drakulović i generalni menadžer One&Only Portonovi rizorta, Mikele Điraudo.

Ova večera humanitarnog karaktera predstavlja završnu fazu samostalne izložba slika Danijele Drakulović u rizortu One&Only Portonovi.

“U srži One&Only filozofije je stvaranje radosti. Društveno odgovorno poslovanje je važna komponenta našeg djelovanja, pa će tokom ove večere jedno umjetničko djelo biti licitirano i prodato tihom aukcijom, a sav prihod će biti doniran u dobrotvorne svrhe”, kazao je Điraudo.

Od aperitiva do dezerta, gosti će uživati u rafiniranim ukusima i jelima s juga Italije, kreiranim od strane šefa sa Mišlenovom zvjezdicom, Đorđa Lokatelija – uz stručno uparivanje sa vinom.

“Posebna kombinacija mesnog i ribljeg menija biće specijalno kreirana za goste ove večere. Uživamo u stvaranju nezaboravnih iskustava, i vodeći se time, pružićemo gostima aukcijske večere mogućnost da stvore uspomene kroz jedinstvene ukuse koje će zauvijek pamtiti. Ovo gastronomsko iskustvo biće nadograđeno vinima Fresco Bianco, Gavi i Torcicoda”, dodao je Alesandro Botaci, šef restorana Sabia by Giorgio Locatelli.

Ciklus “Artist in Residence” organizuje se u saradnji sa crnogorskom galerijom Pizana. “Ovakva inicijativa još jedan je dokaz da umjetnost širi naše poimanje svijeta u svim njegovim pojavnim oblicima”, kazala je Ljiljana Milošević, direktorica galerije Pizana.

Cijena za ovaj gastronomsko-umjetnički događaj iznosi 120 eura po osobi. Rezervacije se vrše putem broja +382 31 691 011, ili mail-om na sabia@oneandonlyportonovi.com.

O brendu One&Only

Stvoren isključivo za tržište ultra luksuza, One&Only je zamišljen kao obilježje izvrsnosti.

Smješteni u nekim od najljepših destinacija na svijetu, svaki nagrađivani rizort gostima nudi prepoznatljiv stil i jedinstvenost utemeljenu u lokalnoj kulturi, iskreno gostoprimstvo i životnu energiju kojoj nema premca.

Ekskluzivna kolekcija uključuje nedavno otvoreni One&Only Portonovi u Crnoj Gori; One&Only Reethi Rah na Maldivima; One&Only Le Saint Geran na Mauricijusu One&Only Roial Mirage i One&Only The Palm u Dubaiju; One&Only Palmilla i One&Only Mandarina u Meksiku; One&Only Kejptaun u Južnoj Africi; Emirates One&Only Volgan Valley u Plavim planinama u Australiji; One&Only Desaru Coast u Maleziji; One&Only Nyungwe House i One&Only Gorila Nest u Ruandi.

Dodatni rizorti u razvoju uključuju One&Only Kea Island u Grčkoj i One&Only One Za’abeel u Dubaiju, kao i zajednice One&Only Private Homes širom svijeta.

Više informacija o brendu One&Only dostupno je na oneandonliresorts.com.