„Budi human“: Obezbijeđeno liječenje za još pet mališana

Trenutno se prikuplja novac za braću Novićeviće kojima nedostaje 6.074,03 eura da bi se dostigla zadata cifra od 45.200, kako bi i oni otpočeli svoje liječenje

3878 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Budi human
Foto: Budi human

Fondacija Budi human saopštila je da su, uz pomoć donatora i prijatelja, za Mašu, Ilinu, Adeu, Anesu i Dilu, raspodjelom sredstava sa Opšteg računa Fondacije, prikupljena nedostajuća sredstva uz pomoć kojih će djeca moći da započnu proces liječenja. Za liječenje tih mališana prikupljeno je ukupno 155.000 eura, dodaju iz Fondacije.

Kazali su da je Fondacija "Budi human" od osnivanja, uz podršku donatora, prikupila novac za 36 mališana koji su, na taj način, dobili priliku da se liječe u inostranstvu.

"Upravo ovakvi trenuci su ono zbog čega Fondacija i postoji i nadamo se da ćemo u budućnosti, kao i do sada, uz pomoć i podršku svih ljudi velikog srca nastaviti da stvaramo bolje društvo i brinemo o svakom djetetu kome je naša pomoć neophodna", istakao je osnivač Fondacije, Goran Jovanović.

Trenutno se prikuplja novac za braću Novićeviće kojima nedostaje 6.074,03 eura da bi se dostigla zadata cifra od 45.200, kako bi i oni otpočeli svoje liječenje.

„Fondacija se od srca zahvaljuje svakome ko je poslao makar jednu donatorsku SMS poruku na 14543 jer, upravo ovakvi podvizi su dokaz da velike stvari postižemo onda kada smo ujedinjeni!“, zaključio je Jovanović.

Bonus video: