Crnogorska komercijalna banka zlatni sponzor XVI Festivala mediteranskog teatra "Purgatorije 2021"

"Crnogorska komercijalna banka pruža veliku podršku da se ostvare očekivanja od ovogodišnje sezone, tako da naša banka ostaje jedan od predvodnika procesa sanacije posljedica javnozdravstvene krize koji je od vitalnog značaja za cijelo društvo i privredu", zaključio je gospodin Kovács

24357 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

Crnogorska komercijalna banka je ovogodišnji zlatni sponzor XVI Festivala mediteranskog teatra “Purgatorije 2021” koji se održava u Tivtu.

Ovo kulturno dešavanje smatra se prestižnom smotrom regionalnog pozorišnog stvaralaštva koje praktično povezuje početak i kraj pozorišne sezone centara u regiji, nudeći publici pregled najznačajnijih ostvarenja u aktuelnoj godini.

Ugovor o sponzorstvu XVI Festivala mediteranskog teatra „Purgatorije 2021“ sa gospodinom Željkom Komnenovićem, predsjednikom opštine Tivat i gospodinom Nevenom Staničićem, direktorom Centra za kulturu potpisali su gospodin Pál Kovács, glavni izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke i gospođa Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje.

Gospodin Kovács je ovom prilikom izjavio: “Potpisivanje sponzorskog ugovora sa Centrom za kulturu Tivat i susret sa gospodinom Komnenovićem vidimo kao potvrdu činjenice da je Crnogorska komercijalna banka pouzdan partner privrede i građana u ovim izazovnim vremenima. Raduju me inicijative koje se sprovode u susret ljetnjoj sezoni, a o kojima je bilo riječi tokom sastanka sa gospodinom Komnenovićem i njegovim timom. Crnogorska komercijalna banka pruža veliku podršku da se ostvare očekivanja od ovogodišnje sezone, tako da naša banka ostaje jedan od predvodnika procesa sanacije posljedica javnozdravstvene krize koji je od vitalnog značaja za cijelo društvo i privredu.” – zaključio je gospodin Kovács.

Zahvaljujući se na donaciji i podršci Crnogorske komercijalne banke, gospodin Komnenović je poručio: “Opština Tivat u Crnogorskoj komercijalnoj banci prepoznaje ozbiljnog poslovnog partnera, posebno imajući u vidu kreditni aranžman sa ovom bankom koji je omogućio finansijsku stabilnost lokalne uprave. Zato posebno cijenimo to što CKB podržava značajne manifestacije kulture poput “Purgatorija” i zahvaljujemo na dugogodišnjem sponzorstvu kada je u pitanju ovaj svojevrsni tivatski brend.”

CKB
foto: CKB

Gospođa Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje Crnogorske komercijalne banke, osvrnula se na dugogodišnju saradnju sa Centrom za kulturu Tivat: “Centar za kulturu Tivat i “Purgatorije” su odavno prepoznati na kulturnoj mapi Evrope. Za nas u Crnoj Gori, oni nose posebnu emociju i uspomenu na ostvarenja u kojima smo uživali. To nas obavezuje da nastavimo naše tradicionalno partnerstvo, zahvaljujući kojem će Tivat, i ovoga ljeta, ugostiti neke od najpriznatijih umjetnika. Za Crnogorsku komercijalnu banku, podrška kulturi je jedan od fokusa društveno odgovornog poslovanja kojem smo posvećeni.” – istakla je gospođa Vukčević.

Značaj podrške Crnogorske komercijalne banke prepoznaje i gospodin Neven Staničić, direktor Centra za kulturu Tivat: “Ove godine Festival mediteranskog teatra “Purgatorije” bilježi svoje 16. izdanje. “Covid-era” nam je uskratila mogućnost održavanja takmičarskog dijela programa, ali zadržavamo suštinsku nit, slavimo pozorište i publici “Purgatorija” donosimo kvalitetne pozorišne komade iz regiona. Zahvaljujem CKB-u što nas iz godine u godinu prati i podržava"

Potpisivanje sponzorskog ugovora bila je prilika da se predstave dodatni modaliteti proširenja uspješne saradnje Crnogorske komercijalne banke i opštine Tivat.

Gospođa Sandra Kordić, izvršna direktorica Sektora za poslovanje sa pravnim i fizičkim licima, podsjetila je da je opština Tivat bitan klijent sa kojim Banka ima kvalitetan i sadržajan poslovni partnerski odnos.

Gospođa Kordić je poručila da je Crnogorska komercijalna banka spremna pružiti podršku najavljenoj realizaciji projekata koji su u najboljem interesu stanovništva i privrede ovog grada.